Tuesday, March 31, 2015

'eyeball'

Hi

Lawa ni lain2 perspective pastu lawa ni ikut trend gak. Dulu kalau anak mata hitam kecik pun lawa dah. Mana ada trend contact lens besarkan mata ni. Mata kecik tu lawa dah. Zaman dulu punya lawa lagi berkualiti rasanya. Lebih natural. Kalau tengok cerita2 zaman dulu, rilek siap tak makeup sangat pun. Tengok cover magazine remaja zaman Didie Alias masa jadi dewi remaja, rilex je tak pakai contact lens. 


Sekarang punya trend lawa lain plak. Mata besar. Skang trend kening tebal plak. so sape kening nipis, lukis kasi tebal. Mace mace. Jenuh nak kejar trend cantik ni. Tapi nak cantik skang macam2 boleh buat. Rambut tipis kelepek boleh volumize kan kasi nampak tebal kepok2. Ilusi saja macam tebal tapi kalau lepas mandi kelepek balik.


Bentuk muka kalau macam begok pun boleh buat shading kasi nampak runcing. Shading kasi nampak muka cengkung. Power kan. Mata kecik boleh nampak besar bila makeup mata dengan eyeliner and tambah bulu mata. Best kan. Camtu lah artis2 dalam tv tu, nampak lawa nya lah. Rasa macam sendu sangat bila tengok tv. T_T


Artis yang I rasa lawa, Faezah Elai, Anzalna, Lisa Surihani , em banyak lagi lah. Semua lah lawa. hahaa malas nak taip satu2. Nama masing2 nak dua patah perkataan . Rasa jenuh pulak nak taip semua artis kegemaran iols suka skodeng. ekekekke.  Tiap kali tengok suratkhabar je, majalah ke ada artis mesti macam "eh lawa dia ni" "suka lah dia ni" . Tak kisah la lawa contact lens ke apa, iols totap suka. 


So haritu saja sembang2 dengan mama pasal artis. Artis tu lawa artis ni lawa. Pastu tetiba ma kata..


"haaa entah2 diorang ni semua lawa pasal pakai eyeball ni !"


Eyeball 


canggih betul boleh tukar bijik mata terus mak aku ni. ekekke




"Contact lens" lah ma.  "Contact lens"



Ekekkekeke





     
Baju design exclusive untuk nursing, wuduk friendly.

Kalau baju yang nursing friendly mesti design nak makcik2 je kan. Macam kalau dah jadi mak tu kena gaya umur 50an terus. eh cannot la like that. Walaupun dah jadi mak, kena vogue the vass. Tak semestinya kena sememeh. ekekekke.  So nah ! Finally ada pun butik yang design baju khas, bf friendly. Senang nak menyusu baby. Orang tak tahu pun kita duk selak apa. Tahu2 je anak kenyang siap burpppp . ekekeke

Fjurakl ni design very exclusive weyh. sila lihat ! Mari main teka dan menang, dimanakah terselit lipatan untuk breasfeed ? ekekekek. Takkan nampak. Pandai depa design. Nampak macam baju biasa tapi sebenarnya special boleh bf sekali. 











Kan dah kata ! 

Semua design Fjura design ni limited edition setiap design , material pun kualiti baik punya. Harga sangat berpatutan.

1. Nursing & wudhu' friendly.
2. Offer simple yet beautiful designs.
3. Each piece is exclusively tailored for Fjura, would not find it anywhere else. Produced in limited amount to maintain its quality & exclusivity. 
4. Price is affordable and worth the quality,we use only high quality material. 

Skang tengah ada promo weyh ! Cepat sebelum habisss...
Facebook : Fjura.Kl
Instagram : @fjura.kl




8 comments :

  1. hahaa.. comel betul ma dia,, kekekeke

    ReplyDelete
  2. hahaha. eyeball? bernanah mata klu asyik2 tukar2 eyeball.kikikiki. ur ma so sweet

    ReplyDelete
  3. Hik3... terbyg2 korek mata sendiri tukar mata lain.
    . Selalu korek mata ikan goreng je.. ;p mama namee pakai contact lense x

    ReplyDelete
  4. Hehe.. Eyeball..mcm mane lh klu future dh x main pkai contact lens. Tkar eyeball plak mcm ma kak namee ckp msti rmai snggup buat even skit..beauty is pain (*_*)''

    ReplyDelete
  5. Eyeball?Ingatkan apa..Contact Lense rupanya..Hehe..

    ReplyDelete
  6. hehe..comel je..eyeball ye..
    boleh pulak tukar2 eyeball..

    btw, jemput la tengok blog saya dan k.nami cantik :)..


    http://lynnsharudddin.blogspot.com/2015/04/testimony-performance-drink.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...