Saturday, March 28, 2015

iPhone 6 Please !

Hi

Semua orang idam nak guna handphone iPhone 6. Ngaku jela tapi masing2 tak beli pun. Teringin tapi tak beli pun. Sebab nak tunggu harga turun kan. Biasa la awal2 keluar model baru mesti harga tinggi lagi . Lek lek dulu, kita tunggu harga jatuh sikit dulu.Nak tunggu harga jatuh tu nak kena tunggu design baru keluar lah kot kan ? Berapa tahun lagi tu ? ekkekeke. Mungkin ada potensi untuk kurang harga sikit tapi kena bertabahlah tunggu. 


So good news ! Siapa nak Iphone 6 , angkat tangan ? ! Haiipp !


Sekarang U Mobile dengan baik hatinya nak bagi semua orang merasa guna iPhone 6. Haa baru lah up to date sikit. Ni orang lain dah enjoy2 dengan Iphone6, kita duk tunggu2 tak beli2. heheh. 


Haritu sempat pergi event U Mobile pelancaran package U Mobile iPhone6 plans. 






-
-
Ini dia!!!




RM98 , eh yeke ? Ye weyhh! Kiranya bayar RM98 pastu boleh bawak balik phone iPhone6 tu tapi ada contract. Contract dia best punya. Sellau kalau korang nak beli handphone by contract pun, at first kena bayar ribu2 gak kan ? Ni tak, u pay awal2 RM98 je terus bawak balik rumah with U Mobile microcredit.



Benefit of U Microcredit *nangis please

Ni plan dia..

Haaa best tak ? Apa tunggu lagi. Nak apply pun senang! Apply online je weyh ! Tapi if nak apply kat cawangan U Mobile pun bole je !!

Jangan lupa bawak document ni..

Nak baca detail lagi boleh terus ke








17 comments :

  1. fuh sedap gak promo dia. tapi ayah kita dah hadiahkan kita namee :) syukur

    ReplyDelete
  2. salam, nak tunggu harga jatuh keluar yang baru, haa nak yang baru pulak :) btw, good plan n good sharing

    ReplyDelete
  3. even the best plan pn tak mampu lagi.. sobsss

    ReplyDelete
  4. waww...best lah.tp kena tunggu ekonomi stabil la baru boleh usha2 plan UM
    T____T

    ReplyDelete
  5. ala.. student tak boleh la kan :'(

    ReplyDelete
  6. Alamak...kitew dah ada plan maxis la...macam mane..banyak hutang nanti ni...tapi nak jugak iphone 6 tu..hmmm kena simpan duit jugakla jawapnya..

    ReplyDelete
  7. X minat dgn Apple.. ntah knp..hehe..tp kalau dpt.free nak.jugalah..ngee

    ReplyDelete
  8. Ble try g usha ni.bila lg nk pakai iphone ,ni la masanya...haha

    ReplyDelete
  9. untuk student kira macam tak boleh nak apply ke acane ? sebab student xde slip gaji. oke nangis T__T

    ReplyDelete
  10. Mel dah guna dah pun iPhone 6! ^^

    ReplyDelete
  11. iPhone 6 for oppa.....nak kena nangis simpan duiit

    ReplyDelete
  12. Hmm masih lagi setia dengan ASUS .. hoho .. :) dan Maxis.

    ReplyDelete
  13. Mmg menarik ni kak namee.. tp skarang tak mampu lgi. Akn try my best utk bgi hadiah pada suami sbb die mnat sngat iphone 6... hehe. Doa kn ana ea :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...