Thursday, March 12, 2015

Jimat Jimat Bersama U .

Hi

Apa yang kita mahu dari telco  ?? 
Yang paling murah ! 
Yang paling banyak memberi !
Yang paling boleh bual paling lama ! 
Yang line paling clear tiada putus2 !
Yang boleh online scroll instagram, email, youtube sampai hujung bulan !

Above all , nak yang murah ! Eh telco mana yang baik hati boleh kasi package paling murah dan best macam yang kita demand tu ? whew

U Mobile lah !! Dengan baik hatinya on 2015 U mobile melancarkan package yang best ! Murah dan berbaloi with hashtag #GETCLEVER WITH U MOBILE !

Taddaaa !



Memang clever betul. Clap clap !
Postpaid plan yang murah datang dalam 3 package eh tapi 3 package  semua pun murah . Ada postpaid plan RM50, RM70 dan yang paling murah RM28 ! Haa pilih yang mana satu nak ! 
Tapi so far setelah dibandingkan dengan telco- telco yang wujud, ni yang paling best. 
U Mobile Postpaid plans paling banyak benefit untuk postpaid plans
  • 5sen panggilan untuk semua rangkaian 
  • Panggilan percuma up to 30 min. setiap hari antara penguna U Mobile 
  • Data lebih tinggi untuk internet yang lebih cepat 

See apa yang kita nak lagi ? Cukup ! So jom #GETCLEVER WITH U MOBILE 

For more info bleh terus ke 
u.com.my/postpaidplans






9 comments :

  1. Iday pakai UMOBILE! Hehehe memang best pon. Sebab unlimited dia punya internet. Hehehe :)

    ReplyDelete
  2. kita pun umobile user ..mmg best & sgt jimat...
    yg xbrp best, bila balik kmpg line internet xbrp nak kuat ... :(

    ReplyDelete
  3. Saya ingtkn tjuk U tu mksudnya Universiti..rupanya U Mobile..ngehngeh :)

    ReplyDelete
  4. lama dah brminat.. tp.. tulah.. tak de langkah brgerak.. huhuu

    ReplyDelete
  5. Great♥

    http://juliemcqueen.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Tak boleh nak tukar plan la namee...kena ikat 2 tahun ni

    ReplyDelete
  7. ok jgk la.. internet data unlimited, cuma lepas habis quota dia jadi slow.. so far ni yg terbaik..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...