Wednesday, March 11, 2015

Penawar Penyakit



Selama ni korang duk google produk untuk cantik and kurus je kan. Kalau cantik kurus melentik lentik tapi kesihatan sendu ? Takde guna ye cantik. Disebalik kecantikan tu macam2 penyakit. Nampak je lawa tapi kolestrol tinggi kalah orang tua. hahaa.  Eh tertaip hahaa pulak , ini bukan gurauan. Hari2 makan steak kambing lettewwwww kolestrol tinggi. Serius serius. Nampak je cantik, tahap resdung kalah vavi oink oink. Krohh korhh sana sini. T_T 

Nak jaga kesihatan pun perlu supplement gak. Ni duk sibuk nauuu nak cantik sana sini tapi kesihatan nyawa2 ikan. Apa kehe la. Mari menjaga kesihatan dan pulih dari segala penyakit dengan ALPHA LIPID LIFELINE ! Saja bold , biar korang ingat sikit produk penawar segala penyakit ni. 


Ni antara testimoni pengguna Alpha Lipid Lifeline. Sedih tengok keadaan adik ni tapi alhamdulillah makin selera makan . Badan kurus , tak selera makan sebab kena selalu jalani rawatan chemo . Sebak pulak rasa tengok anak kecil macam ni. :'( 



Makin selera makan dan tambah antibodi. Anak dia pun makin sihat dan semangat. Nampak lengan tu, makin tough. hehe
 
Ni pulak kes kencing manis yang kronik . Penghidap kencing manis ni kalau luka , memang susah nak sembuh. Makin merebak lagi ada.  Tapi lepas consume Alpha Lipid Lifeline ni..taddaa ! Alhamdulillah. 

Actually Alpha Lipid Lifeline ni supplement yang power sebab ada kandungan 'kolostrum' yang tinggi ! Kolostrum tu apa namee ewah ewah ? Kolostrum adalah kompleks koktail tertinggi untuk kepentingan imun dan factor pembesaran yang diperlukan oleh bayi untuk melindungi dirinya daripada pendedahan jangkitan penyakit, dan membantu dengan pembangunan kelahiran baru kuat dan orang dewasa yang sihat.

Antara usaha2 untuk sembuhkan penyakit yang ada and cegah penyakit. Tanpa kolostrum, sendu lah korang sebab takde antibodi. Susah nak lawan penyakit. Penyakit yang ada pun bertambah2 menyakitkan. Ni antara penyakit yang produk Alpha Lipid Lifeline ni dah sembuhkan ...

Sila add to cart penyait masing2 dari catalog di bawah..T_T

1.Asma , 2.Arthritis, 3.Allergy, 4.Buasir, 5.Buah Pinggang, 6.Denggi ,7.Ezema, 8.Fybroid , 9.Gout , 10.Gastrik, 11.Haid , 12.Hepatitis B/C , 13.Jerawat , 14.Jangkitan Kuman, 15.Kayap, 16.Kanser, 17.Kencing Manis, 18.Keletihan , 19.Leukimia , 20.Masalah paru-paru , 21.Masalah usus , 21.Migrain , 22.Resdung , 23.Stroke/Lumpuh , 24.Sakit Sendi , 25.Sakit Puan , 26.Sawan , 27.SLE/Lupus , 28.Sakit Kulit , 29.Ketumbuhan , 30.Thyroid , 31.Demam Campak , 32.jantung , 33.TB , 34.Parkinson , 35.Ulser, 36.Lemah tenaga Batin, 37.Stress, 38.Bersalin/Wanita Mengandung , 39.Sakit Tua , 40.Masalah Haid / Kesuburan / memberi kesan positif kpd.bayi, 41.Ahli bina badan / Ahli sukan / dapat meningkatkan daya ingatan/IQ , 42.Awet muda, 43.Kekurangan oksigen dalam darah , 44.dan banyak lagi... 

Produk Alpha Lipid Lifeline ni sesuai untuk semua peringkat umur terutama yg lemah ANTIBODI iaitu WANITA BERUSIA 30 TAHUN ke atas,IBU MENGANDUNG serta MENYUSUKAN BAYI,KANAK2 serta WARGA EMAS. Nak consume pun senang, bancuh macam bancuh air je cuma dia kena guna air sejuk.



Kelebihan Kolostrum Alpha Lipid Lifeline :
- Mengandungi antibodi (Immunoglobulin) untuk melawan pelbagai jenis jangkitan bakteria, virus dan pathogen
- Meningkatkan daya tahan badan melawan penyakit
- Formula Alpha Lipid™ 100% berkesan dan diserap cepat
- Mengandungi Vitamin & Zat Galian (Kalsium dll) semulajadi cukup untuk keperluan harian
- Mengandungi bacteria semulajadi (Lactobasilus Acidhopulus dan Bifidobacterium) bagus untuk fungsi normal usus
- Mengandungi Faktor Pertumbuhan (Growth Factor) yang penting untuk proses pemulihan sel dan anti penuaan (anti-aging)
- Sangat sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu
- Membantu mengurangkan berat badan, mengawal kandungan gula dalam darah
- Membantu memulihkan pelbagai penyakit seperti kencing manis, darah tinggi, gout, gastrik, hepatitis, kurang darah, ketidaksuburan, dan pelbagai khasiat untuk tahap kesihatan terbaik manusia.
KESAN ALPHALIPID 
• Menstabil emosi dan tekanan 
• Menstabil paras gula dalam darah 
• Meningkatkan keupayaan minda 
• Mengurangkan risiko sakit jantung 
• Meningkatkan prestasi fizikal 
• Awet Muda 
• Mengandungi bahan anti-radang 
• Meningkatkan kesihatan gigi dan tulang
• Mempertingkat penyerapan usus 
• Meningkatkan sistem pertahanan badan 
• Meneutralkan jangkitan virus, bakteria atau kulat 
• Mempercepat proses pemulihan luka tisu 
• Membunuh parasit dalam badan 
• Memperbaiki masalah sembelit 
• Meningkatkan tona kulit dan elastik 
Macam2 penyakit boleh semakin pulih, memang banyak dah terbukti dari testimoni. Tak rugi mencuba, kena usaha dulu baru tawakal. 
IG : 87thelot 
Black telephone️ @ Mobile phone with right arrow wHaTsaPP +0192346045.
ReTaiL pRiCe : .
Money bag RM190 utk semenanjung
Money bag RM200 utk  Sabah/SarawaK
member price : 
Yuran ahli utk seumur hidup : Money bag RM60.
Money bag RM160  uTk semenanjung
Money bag RM170  uTk Sabah/Sarawak
           
Satin & Silk Square Scarf, design sangat exclusive !
Dalam banyak2 orang yang jual tudung, kebanyakan sama je. Memang jual produk dari kilang yang sama ke, atau tiru2 each other ke tak tahu lah. Tapi yang ni lain ! Hanasofea ni jual lain ! Design tudung dia nampak curlass sangat uols. Lihat ini ! Sangat elegant dan nampak macam wanita anak orang kaya. Tetiba. hahaa eh tapi curlass. Tengok ah..
Nampak very the Gucci.

Kan ? Dah bagitahu dah, nampak sangat sophisticated. Lain dari penjual tudung lain yang alih2 sama je design. Hanasofea punya best. Lain. 


                                                



4 comments :

  1. Fikirkan pada kesihatan, jangan lihat pada harga.. tapi kalau yang tidak berkemampuan, mungkin ada cara lain yang kita tak tahu..
    Moga mereka semua kuat dan tabah dalam melawan penyakit yang datang.

    ReplyDelete
  2. syukur adik kecil comel dah sehat , sy pengguna tegar lifeline,sabun2 dia pun best!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...