Tuesday, March 3, 2015

Perut Leper

Hi

Haa excited nak cerita. Yang tanya2 kenapa namee cepat leper perut kan. 

Sambil tengok program tv kurus kurus, sambil picit lemak kat perut. Nampak je macam kurus tapi sebenarnya Michelin. Badan orang mengandung is like belon yang dah puas tiup pastu saja saja taknak ikat belon tu and lepaskan belon sebab menggelupur nak tengok belon berterbangan masa angin belon keluar dengan bunyi pruttt prutttt belon tengah keluar angin. Then belon yang dah habis angin tu macam dah lembik. Michelin. Haa camtuh ah badan orang lepas mengandung. Nampak kempis tapi lembik. ah camtu ah.


Balloon

Camni ah. Badan kita. Nampak kurus tapi dah tak fit, ada kulit2 lagi. Michelin. Nak pergi pusat kecantikan cheque tak mampu. Cheque tu 'ceq' bahasa Kedah bukan cheque yang tulis nilai wang dapat duit tuh. Saja guna ejaan 'cheque'. Canggih sikit. Nak fit balik perlukan masa weyh..memang kena register gym ah camnih ! Hari2 ukur lilitan, hampeh je . Nak kurus terpaksa godek yang mana mampu aje. 



Sana sini dengar Larome Apple Stem Cell Serum ni bagus siap testimoni hilang 3kilo seminggu. So itu jela yang iols mampu weyhh dalam usaha menyingkirkan Michelin. Katanya tolong bakar .Tolong bakar okay ! Bakar tapi tak jadi abu. Gone camtuh je lemak2 tepu.  Ini dia Larome Apple Stem Cell Serum tu. Rasanya mesti korang familiar gak sebab dah lama dah tapi sebab I sendu dulu slim sombong lah mana nak try benda2 nak kurus ni. ekekekke

Sekarang dah Michelin baru nak meleset leset kat produk camnih. 



Takpe at least usaha. Kesan tak berkesan lain cerita. So tik tok tik tok sebulan lah I gigih cuba and apply kat perut Michelin and some part yang agak2 macam pelik je bentuknya. 
Texture tak melekit tu yang best tu. Peluh2 jaga anak takdela rasa annoying. kekekke.Tak berbau . Akan rasa panas lepas seminit sapu.

Terutama kat perut lah, lembik2 tu lamanya nak tunggu  leper. Ok takpe takpe. I kasi cuba sebulan. Maka sebulan telah berlalu tapi sebab I ceaser kan takde la pergi sapu kat area luka tu. Just sapu kat area perut yang berlemak . Tapi taknak ukur awal2, sebab gerun even baca testimoni bukan main hebat. 

Yang I baca dari hasil google lah, Larome Apple Stem Cell Serum ni bantu untuk pecahkan lemak, pulihkan texture selulit yang degil tuh then part mana yang nak dikecikkan tu boleh ah cuba dengan menggunakan teknologi apple Stem cell dari Switzerland. Katanya kalau pakai sebulan dengan displin, selulit memang akan hilang then berat pun turun. Eh yekeeee ? Ok takpee takpe tungguuu sabarrr.


Silang lah kaki camne untuk dapat effect kurus, tetap lah gedempol. kekekke

Everyday on pantang, I apply setiap hari. 

tik tok 

Tik tok.

Finally berani untuk timbang dan ukur ! 

See teheeee...

Kurus tak titewww.


Now 50kg , pinggang dah 27inche . 

Sekian. Yang kat slimming centre pun pakai yang camni je weyh. Tapi cas mahal. kekkeke

Kalau minat nak cuba, sila sila tapi memang I guna dari 4 hari after pantang. Setiap hari dengan gigihnya yea tanpa skip. Boleh contact kakak ni sebab shes very friendly, senang nak berurusan .

Yuyu : 016- 215 3808






         
Cadar Corak Modern Ala-ala Cadar Ikea !

Cadar lawa weyh ! Corak modern . skang kan memang trend interior pun modern2 gitu. Skang concept modern and contemporary tengah up ! Sesiapa yang tengah cari cadar kualiti tinggi 100% cotton, boleh beli dari online shop LAwombeng ni ! Korang kalau nak beli cadar, comforter sila beli yang 100% cotton sebab lembut and gebu. Tidur sedap then bila sarung atas katil memang nampak terletak je. hewhew as I pun gila cadar yang set dengan comforter. Baru lah nampak proper blik tidur. hewhew






Alaa suka yang ni !

Macam macam design ada. Dari single,queen, king pun ado! Segala jenis size pun ada. 

Elegant bedsheet. 
1 set include:
1flat bedsheet
1 quilt cover
2 pillow case

Highlight: 100% cotton. Kain sedap lembut dan gebu. Colour dijamin terang dan tak luntur. 

Ig: lawombeng
Fb : www.facebook.com/lawombeng.

                                          


14 comments :

  1. betul berkesan ek
    anum nak try la cream tue
    tq for sharing

    ReplyDelete
  2. Nanti kalau ada rezeki mengandung kena standby larome nie laaa

    ReplyDelete
  3. berkesan ek?
    mcm best je nak try.. berapa rm ni kak namee?

    ReplyDelete
  4. Perut leper memang idaman semua mak2 lepas bersalin. Ada usaha mesti boleh berjaya

    ReplyDelete
  5. Tetibe terpengaruh..haha..stress ank dh nk msk 9bln perot x kempis2..nk pkai bkn2 takot sbb kite czer jgk..sob sob..

    ReplyDelete
  6. dah byk testimoni ckp ok tapim x cube lagik :)

    ReplyDelete
  7. Wow bestnya slim. Namee,saya ada sent email kat awak 2x sbb blm ada reply. Mgkin Namee terlepas kot. Boleh cek? Thanks ya

    ReplyDelete
  8. Namee. Khas untuk lepas bersalin je ke? Anak dara boleh guna tak? Hehe

    ReplyDelete
  9. berapa harganya ye..macam menarik je ni... :)

    ReplyDelete
  10. dah banyak kali usya larome ni, takut gak nak guna, takut kecewa. Lepas ni kumpul duit la nak beli, pastu pakai rerajin macam kak namee.

    ReplyDelete
  11. Kalau sapu krim ni mmg jd merah ye?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...