Tuesday, March 24, 2015

Photoshoot For Lacelle #LifeUpdate

Hi

Minggu lepas minggu meroyan sikit. Isnin , Selasa, Rabu , Khamis kena keluar event pastu meeting dengan clients. Rasa cam penat plak apalagi lah korang yg kerja office hour tu. Lagi penat. I penat sebab perasaan jenuh sedih nak tinggal anak je. Rasa berat nak tinggalkan. Pastu rasa menyusahkan orang pulak nak tengokkan anak walaupun kita bayar, tetap la rasa serba salah. So on Khamis tu ada photoshoot contact lens Lacelle. 


Masih ingatkan ini, see i sorang je megandung then yang paling tak hot skali.hahaa. I nampak macam hippo. Serious i segan gila masa ni. T_T 

Lain la perasaan lepas dah beranak, macam kurang keyakinan camtu. Monday haritu shoot Downy sikit , so macam warm up sikit la tapi tu casual shoot je xdela sendu sangat.Ke sebab umur makin tua ke tak tau lah kan. haha. Rasa macam liat nak pergi. Lagipun baru lepas bersalin kan, confident level tu macam very low like thatt.Sampai dah la lambat. I sampai area tempat studio tu awal sejam dah pastu pusing2 10 kali x jumpa. Terus jadi lambat. Mencemar nama baik sendiri je sebab datang lambat. T_T

Nah in the making. Bentuk muka macam Alien Workshop hahaa . So the theme macam Barbie makeup la. For the concept , I dah tanya awal2. Saja nak tahu concept awal2. Ready sikit. So bila tahu concept is ala2 Barbie, suka gak ah .
Dalam banyak2 contact lens, sila cuba brand Lacelle Bausch & Lomb. Lembut gila then mata tak kering. Bukan sebab I jadi ambassador ke apa tapi serious memang ye. Tak percaya boleh cuba ye. Mata tak sakit atau pedih langsung. Siap balik rumah , lupa nak bukak sebab tak rasa macam ada apa2 kat biji mata. 

Ni tema pertama. Untuk contact lens warna Frozen grey tak silap I lah. 

Jurumekap tu makeup simple je cara dia. Takde pun nak shading2 sangat pastu tipis je.Pandai la dia makeup. Tak tebal pun, then after siap makeup memang nampak muka sendiri. Sekali pandang nampak Miranda Kerr..ekekke. Rilex ah, kasi chan la. Tapi lawa betul la Miranda Kerr tu. Umur jauh tua dari I tapi I nampak lagi tua . Apakah.

Hasilnya. 

Zoom. Since dah berbulan tukar skincare baru plant extract ni memang kulit I jauh lebih halus dan licin. Tona jadi sekata. Blackhead hilang .



Ok ni second look untuk contact lens warna Majestic blue.


Tema kedua ni macam elegant sikit.


 Dua concept je tapi shoot dari kul 10 sampai 530. Itupun I datang lambat ekkeke.Yang lambat nya time nak makeup and adjust lighting je. Posing2 jap je itupun ikut jela direction diorang nak macam mana macam mana . mehee. Ni first time shoot untk contact lens. Before ni shoot benda lain jadi props terkinja2 pernah lah and shoot baju. 

Pastu habis, terus balik yahooo. Dah tu je. Yang penting, lega gila last week dah habis sebab last week jadual penuh sangat. I macam stress jugak lah , sebab isnin sampai khamis dah keluar then sabtu ahad kelas ? .This week kurang penuh cuma fokus research project. Weyhh tak sabar nya nak graduate !!! T_T 


       
Supplement Terbaik Untuk Anak, Suami dan Isteri !

Supplement yang berasaskan makanan sunnah !


Qaseh Gold Junior
Antara Khasiat & Kebaikan UTAMA Qaseh Junior:-
1. Membantu meningkatkan TENAGA,
2. Mencerdaskan, merangsang MINDA,
3. Menyokong TUMBESARAN,
4. Menguatkan SISTEM IMUN TUBUH,
5. Membekalkan SERAT-menyihatkan usus serta melegakan masalah sembelit.
INSYAALLAH!

QASEH GOLD KEKANDA
Rumusan makanan sunnah khusus untuk lelaki dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, delima dan air zam-zam bersama za'faran dan pelbagai herba terpilih lain serta gum arabic yang bertindak sebagai prebiotik semulajadi. Qaseh Kekanda turut menggabungkan herba khusus untuk lelaki iaitu guarana, ashwaganda dan tribulus.

Qaseh Kekanda berfungsi untuk:
~Memudahkan pengambilan makanan sunnah harian
~Menambah tenaga dalaman dan luaran
~Mencerdaskan minda
~Membuang toksin
~Melancarkan penyerapan dan perkumuhan
~Meningkatkan sistem imun
~Memperbaiki perjalanan darah dan sistem saraf
~Mempercepatkan penyembuhan
~Menstabilkan mood
Qaseh Gold Adinda
Qaseh Gold Adinda adalah minuman kesihatan berasaskan ramuan yg diiktiraf sebagai Makanan sunnah:-
Kurma, Madu, Tiin, Zaitun, Delima, Habbatus sauda', Air zamzam, Za'faran, Gam Arabdan dirumus khas dgn:Gingko Biloba , Sireh , Garam Bukit , Pegaga , Manjakani & Markisa

Qaseh Adinda berfungsi untuk:
Memudahkan pengambilan makanan sunnah harian
Menambah tenaga
Mencerdaskan minda
Membuang toksin
Melancarkan penyerapan dan perkumuhan
Meningkatkan sistem imun
Memperbaiki perjalanan darah dan sistem saraf
Mempercepatkan penyembuhan
Menstabilkan mood
Menstabilkan hormon
Qaseh selamat digunakan oleh seisi keluarga Sangat sesuai untuk wanita hamil, sedang berpantang dan menyusu kerana bahannya yang semulajadi.




18 comments :

  1. comelnya dia
    anum pun amalkan product qaseh

    ReplyDelete
  2. Cantik namee, natural beauty.. :-)

    ReplyDelete
  3. Namee pakai skin care apa? ...

    ReplyDelete
  4. cantiknya mekap..cm best je contact lense..nak cuba la nanti..

    ReplyDelete
  5. namee tak pernah tak cantik wlu gambo ambik pakai smartphone pon :D

    ReplyDelete
  6. Name cantiknya makeup..badan namee pon dah kurus..jeless..hehehe

    ReplyDelete
  7. Ok mummy... nt kita yg sendu ni pun ni tak rasa sendu, yg penting makeup ala2 miranda..haha

    ReplyDelete
  8. Cantik la awak..
    Awak pakai apa yer?
    Awak kerja model erk..
    Beranak 2 tapi macam anak dara jew...jeles kitew tau

    ReplyDelete
  9. kak namee tukar skincare apa? wahh cantikk! =)

    ReplyDelete
  10. Dok bc namee cerita pasal lens ni nak Sgt try.. tp Kat sni x de jual lah..

    ReplyDelete
  11. Mel tak nampak yang biru tu camana on Namee's eyes.. Natural eh?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...