Tuesday, April 14, 2015

A Date With Nora Danish

Hi

Safi. Siapa yang tak kenal brand Safi weyh. Lengkap produk Safi dari hujung rambut ke hujung kaki . Produk untuk semua peringkat umur pun Safi ada. Shampoo, produk skincare, produk anti peneuaan, anti jerawat,..em kalau nak list kan memang tak habis blogpost ni. Sebab semua pun ada.


Safi Balqis produk whitening. 

Safi Rania Gold , produk anti-ageing. 

Safi Shayla, khas untuk wanita bertudung.

See, semua jenis produk pun Safi ada and Safi sentiasa alert dengan keperluan pengguna .


Sempena Fiesta Safi 2015 ni,  Safi adakan contest weyh. Pemenang berpeluang untuk bercuti ke Langkawi selama 3 hari 2 malam. Siap akan dibawa berlayar okay naik kapal untuk tengok keindahan matahari terbenam bersama Nora Danish. Pemenang yang terpilih boleh bawak ahli keluarga gak tapi ada terma dan syarat nya lah. Nora Danish okay, Nora Danish !

Dalam banyak2 artis yang umur 30an, I rasa Nora Danish kot yang paling awet muda baby face habis ! Macam tak caya je dia dah umur 30an, lawa gilos dia ni. Teringin nak jumpa dia.  tsskk. Eleh korang pun sama teringin kan nak jumpa dia . Baik laki, baik perempuan. Semua adore Nora Danish ni. haippp . Teringin nak jumpa, apa lagi berlayar bersama2 . Ewah.

Tapi sebelum angan2 nak menang percutian and jumpa Nora Danish, kena la usaha sikit. Join contest dulu.

Nak join senang jeee...


Pergi facebook official Safi and click kat apps Peraduan SAFI Fiesta tu..



Haa tengok hadiah. Ada 10 hadiah utama percutian 3 hari 2 malam ke Langkawi . 20 hadiah saguhati bernilai RM250. 10 hadiah utama means 10 orang la akan terpilih untuk pergi percutian ke Langkawi , plus partner ok. so boleh feeling2 honeymoon dengan husband. 



Nak join senang je...camnii..



1) Susun produk Safi Rania Gold ikut urutan yang betul. Mula2 apply apa dulu, then apa next apa...


Then dah settle susun, click button 'seterusnya' and lengkapkan pantun and butiran peribadi.

Then click 'hantar' ! 

Tu je ! Senang je !


Tapi kalau taknak join melalui facebook, boleh join dan dapatkan borang di Mydin, Giant, Aeon dan Aeon Big yang terpilih !



 Hah tunggu apa lagi !! 
Mari mulakan pelayaran kejelitaan Safi ! Kita enjoy ! 

Contest sehingga 30 April 2015 ! 

For more info, boleh terus ke..






13 comments :

  1. Yeye...saya pengguna safi rania gold...bakal bertukar ke safi diamond pula agaknya nih..

    ReplyDelete
  2. mcm berminat..wahhh nora danish..

    ReplyDelete
  3. giler lawa pelakon sorang ni.. untungla sapa dpt cruise ngan nora danish.. ;)

    ReplyDelete
  4. Thanks for sharing namee, insyaAllah nak try nasib hehehe

    ReplyDelete
  5. yg paling penting dapat naik kapal....heaven! hehehee

    singgah bw

    housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. besttt.. ngedate ngan Nora danishh yang comel di Pulau Indah.. Perghh.. btw all d best.. :)

    ReplyDelete
  7. saya dah pakai beauty cream rania safia dah 3 tahun. so far bagus. ehehehe rasa muda walaupun umur dah sendu

    ReplyDelete
  8. sis sure boleh pegi ni kan...heheheh

    ReplyDelete
  9. huhu produk xsesuai dgn sy.. btw, bw+potatochip 1...

    ReplyDelete
  10. best ke bercuti dengan artis? hehe

    ReplyDelete
  11. nice page...

    Jemput datang ke blog sya ye all...

    http://varioussolution.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...