Wednesday, April 8, 2015

Losravelda

Hi

Mana nak cari abaya dan wardrobe design exclusize limited edition tahap artis pun pakai ? Tapi nak murah . Taknak abaya beli bundle dari China yang benang putus2. Nak yang sentuhan designer tampak mewah . Feeling2 artis. hehee. 

Sana sini orang jual jubah, abaya.  Kalau jubah atau abaya atau tudung yang butik design sendiri harga mesti nak 'gulp' sebab dikira macam design exclusive sebab every design adalah limited edition. Setiap helaian design adalah hasil dari perahan idea dari otak designer atau pemilik butik tuh. Sebab tu harga selalu 'gulp' kalau jubah yang jenis direka khas. Bukan design yang beli bundle dari China yang takde kualiti benang tercabut tapi  dijual kembali. 

Exclusive dan limited edition. Design khas ! Ya itu yang dicari2 selama ini hewhew! Sebab tu kebanyakan butik design sendiri ni harga sehelai jubah/abaya dijual harga cecah RM200.  Sedih. Tapi ada satu butik yang design exclusive direka sendiri tapi harga jauh murah. Satu je butik yang jual abaya serendah RM69. Direka khas untuk semua jenis event. Nak pergi lepak2 ke, majlis ke ,kenduri ke, semua boleh ! Yang penting wudu' friendly, and solat ready. 

Butik Losravelda! Harga range bermula RM69 yeah ! By the way Butik Losravelda ni Elfira Loy most fav okays ! 







Range harga dari RM119 ke RM139 saja. Wah wah.


Instant hijab harga RM29 je untuk sentuhan exclusive macam nih. 


RM19 ? Tapi exclusive ? 

Semua design tak lebih dari RM200. Jauh sangat nak capai RM200. 

Semua design Butik Losravelda ni lawa2 tapi harga jauhhh murah . Kalau tengok kualiti dan material baju2 dia , nangis please. Kemas dan mahal. Perempuan mana yang tak suka cantik2 macam ni  pastu jimat poket. hewhew. Kalau berminat nak beli and COD boleh pergi warehouse diorang kat section 7 . Nak beli online pun bolehhh.

Kalau nak tengok design lain boleh terus ke..



Contact No :   +60123424258 / +60355240785
Website:         www.losravelda.com
Email :            shop@losravelda.com
Address :      No.65B, Jalan Plumbum P7/P,
                       Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
                       Selangor Darul Ehsan,
                       Malaysia.

Opening hours:    Monday-Sunday, 10am-7pm.






7 comments :

  1. minat dengan Afra Collection...haishh..murah pulak tu tp material satin rayon...mcm perlu dipertimbangkan sbb x silap jenis material tu cepat komot...tapi design cantik..T_T jauh lak shah alam tu

    ReplyDelete
  2. cantik baju tu..kalau jejak seksyen 7 tu mau sesat tak ingat balik..rambang mata..

    @ JEMPUT SERTAI "GIVEAWAY: RINIE BORHAN"

    ReplyDelete
  3. Dah masuk dalam list untuk buat 'lawatan' nanti.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Kak namee sries terer hasut ana.. Hehe. Kene cuci mate jugak x bleh trlepas ni :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...