Monday, April 6, 2015

Maystar, Semua Pun Ada!

Hi

Kurang masa. Serious kurang masa. Sangat kurang masa. See berapa kali i type perkataan 'kurang masa'. Sebab memang serious kurang masa. hahaa. Kalau jalan kat mall pun macam nak marathon sebab yelah babies berapa jam sangat boleh tahan nak jalan2 kat mall kan. So banyak ah urusan i tergendala. Nak nak kalau nak survey barang kecantikan. Jangan harap dapat sembang2 tanya kat beautician tu pasal 'eh apa yang elok, produk apa yang best eh?' . No way. T_T

So , oleh sebab tu i  terpaksa  banyak buat online shopping je. Bukan baju, seluar je tapi my skin regime pun sama. Nasib baik la dunia dah canggih, barang2 kecantikan pun dijual online dah macam catalog dah. Dah macam seluruh shopping mall punya produk kecantikan dah di compile dalam satu web.

Untuk penjagaan kulit and kecantikan, sila shopping kat website Maystar ni. Sebab website ni semua pun ada. Dari hujung rambut sampai hujung kaki semua dia jual. 


Alat makeup ke, shampoo ke, body lotion ke, skincare ke semua lah ada. So senang la nak beli. 'Tapi camane nak tahu produk tu elok ke tak ? Camane nak pilih nak beli yang mana sesuai untuk skin? '

Laaa kan ada review kat website tu dari customer2 yang pernah guna. Honest review. And setiap produk yang dijual ada description dia. So kalau kulit u macam2 mana pun mesti ada produk yang sesuai.

Siap tunjuk cara2 guna lagi. Sebab tu la I suka sangat shopping online kat web camnih. Jimat masa satu hal pastu dapat barang yang elok. Sebab each product ada review section dia. So baca dari situ je. Sebab tu lagi senang beli produk kecantikan online. Takyah bazir air liur tanya! Pastu takde sape nak paksa korang beli itu ini. Kalau kat mall , bila tanya beautician tu , macam serba salah plak if tak beli. ekekeke 

So ni antara produk kecantikan yang powerful dari web Maystar 

 Macam2 ada. Tapi produk yang dia jual semua brand yang berkualiti .



Segala jenis produk ada. Kalau rasa tak mampu nak gi pusat kecantikan yang bayar ribu2 untuk laser , tanam collagen tu, korang boleh cari produk yang kesan sama macam kat pusat kecantikan tu tapi dengan harga murah lah. Kat Maystar  ni banyak jual produk ynag power2 punya sama hasil macam pergi pusat kecantikan bayar ribu2 tuh.


Ni mask diperbuat dari Kiwi Apple !


Kesan macam laser and tanam collagen tapi dia dalam bentuk serum and mask. Power punya.

Ni I cuba mask Lemon Lime. Full of vitamin c, untuk whitening.


Siapa nak buat rawatan laser untk whitening tapi sendu tak mampu, boleh cuba ni ! ekekek. I lah tu. Hasil dia best !


Produk rambut pun adaaaa. Nak pergi salon tak sempat, mari buat treatment steam sendiri ! 


Macam2 ada jual kat web Maystar 

Semua I beli online je. Mana ada masa nak pergi lenggang2 kangkung dengan babies ni. T_T Nasib baik  lah ada web camni, senang hidup. Takde sendu hantu kak limah sangat terperuk dalam rumah je jaga anak. Maintain cun lah camni. ekekkeke

So kalau korang cari produk kecantikan , ala2 nak laser and tanam collagen and cucuk vitamin tu boleh cari kat web .. 


Eh jangan lupa masukkan code nameeroslan , dapat 10% discount !

Code for 10% discount
nameeroslan






5 comments :

  1. Okey dah grap mask muka tu hehehe

    ReplyDelete
  2. Kak namee bt ana trtarik dgn yg mask laser tu r.. Duit non ado nk bt laser eak so nk try mask je lah. Hehe

    ReplyDelete
  3. tq kak namee sebab share website ni..siyes terus jadi excited nak shopping..first time lawat website ni..hihii

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...