Monday, April 20, 2015

Paling Cemerlang

Hi

Dalam banyak2 ubat kurus, produk ni yang paling cemerlang sekali testimoni dia. Testimoni yang memang pure gila. Original. Tengok ah sendiri , power. 


55kg dalam masa 4 bulan . Banyak gila. Lepas kurus terus jadi jejaka Korea. kekkekeke Kulit dia terus halus cerah.

Bukan produk yang reka reka cerita tapi memang terbukti sendiri dari consumer. Pengguna yang asalnya badan bukan sembarangan gempal tapi tahap XXXXL . Gila power tak hengat. Nak suh Isham cuba ah pasni. Turun berkilo2. 

Kalau sesiapa yang ada masalah kegemukan , yang paling payah is nak kawal nafsu makan. Tu main problem. Sebab tu Produk Alpha Lipid SDII ni direka khas untuk golongan mengalami masalah kegemukan yang nak kurus tapi dalam masa yang sama korang tsill boleh makan macam biasa tapi sambil consume Produk Alpha Lipid SDII ni , lemak2 tu akan disingkirkan.



Produk Alpha Lipid SDII ni :
- tingkatkan metabolik rate. Maksudnya bila korang makan , akan cepat proses dan hadam.

- Buat korang cepat kenyang. So peringkat demi peringkat , automatic korang akan kurang pelahap sendiri sebab Produk Alpha Lipid SDII ni jenis yang akan kembang dalam perut. Sebab tu akan rasa kenyang. 

-bantu bakar lemak sebagai sumber tenaga. So u will get energy dari lemak2 tepu dari badan tu.

-Bekalkan vitamin and nutrient yang secukupnya,

Yang sebetulnya, bila payah kawal nafsu makan...perlu gantikan meal tu dengan makanan lain. Produk Alpha Lipid SDII ni paling sesuai sebab dah direka khas untuk fungsi mengenyangkan, membakar and sebagai makanan gantian. Tapi dalam masa yang sama korang boleh makan. Bukan diet terlampau tu, jangan risau. Program kurus bersama Produk Alpha Lipid SDII ni tak dera orang weyh. 

Ni concept dia..
Metabolisma Badan , Pembakaran Lemak 
Berat BadanDengan Secara Langsung!


Yang penting memang gerenti boleh kurus. Ikut je instruction dia. Dia punya instruction tak susah pun.
Semua yang turun berat total dua digit. Power tak power.


Next is Shape Up...

diet tapi still boleh makan nasi !

Shape Up Produk Terbaru dari New Image, Di Jamin Berkesan ❞

Heavy check mark- Melangsingkan Badan Secara Sihat
Heavy check mark- Mencantikkan Kulit dan Awet Muda
Heavy check mark- Formulasi Hebat Alpha Lipid Technology
Heavy check mark- Pengambilan 2 x sehari, menjimatkan
Heavy check mark- Tidak perlu Diet Ketat, masih boleh makan Nasi atau mengambil Karbo
Heavy check mark- Memberi Tenaga
Heavy check mark- Sangat Mengenyangkan
Heavy check mark- Terdapat dalam 2 rasa yang sedap, Coklat dan Berries
Heavy check mark- 1 Tin untuk 2 minggu..Sungguh menjimatkan





Shape up ni fungsi lebih kurang sama macam Produk Alpha Lipid SDII ni tapi lebih ringan. 
Shape up ni is makanan gantian. contoh lah kan, korang dah capai berat badan ideal orang tapi badan jenis cepat naik. Kalau makan sikit, dah naik berkati2.So shape up ni boleh ganti makanan korang and at the same time dia increase metabolic rate. Bila consume shape up ni sama jugak macam Produk Alpha Lipid SDII , akan rasa kenyang.

Boleh follow program shape up 90 hari and akan nampak hasil. Sajian makanan yang mudah – ShapeUp boleh di gunakan sebagai sajian makanan pagi / tengahhari / malam anda yang berkhasiat. Tapi anda mungkin memerlukan beberapa tin ShapeUp sebulan untuk anda jadikan ShapeUp sebagai alternatif menu makanan anda

Shape up ni boleh jugak dicuba untuk golongan yang baru cuba2 nak kurangkan berat. I mean baru nak berjinak untuk gantikan meal dengan makanan gantian. So boleh mula dengan shape up ni dulu. 

Boleh tengok hasil dan keberkesanan dari testimoni yang ada tu. Bukan dibuat2 tapi memang menjadi. So kalau korang nak try boleh contact Farah Renee +6019 2346045 


IG : 87thelot

FR Alpha Lipid Ampang

FR Bee VenOm Ampang



Black telephone️ @ Mobile phone with right arrow wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDeR







11 comments :

  1. Replies
    1. Salam sis ... saya adalah pengedar berdaftar RANGKAIAN PRODUK ALPHA LIPID ... Terima kasih kerana memilih SDII/SHAPE UP .. Saya akan bantu sis utk detail pertanyaan :

      [✔] Untuk pertanyaan harga & order sila whatsapp SDII / SHAPE UP ke no +60192346045.
      [✔] IG : 87thelot
      https://instagram.com/87thelot/

      FR Alpha Lipid Ampang
      https://www.facebook.com/fralphalipidampang

      FR Bee VenOm Ampang
      https://www.facebook.com/frbeevenomampang

      farahrenee87.blogspot.com.
      http://farahrenee87.blogspot.com/

      Mc FaRah ReNee : farahrenee87.blogspot.com
      https://www.facebook.com/pages/Mc-FaRah-ReNee-farahrenee87blogspotcom/515895368548249

      Delete
  2. Perghh .. power power .. harap lebih ramai suri rumah dan lelaki macho ambil untuk kelihatan lebih kurus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sis ... saya adalah pengedar berdaftar RANGKAIAN PRODUK ALPHA LIPID ... Terima kasih kerana memilih SDII/SHAPE UP .. Saya akan bantu sis utk detail pertanyaan :

      [✔] Untuk pertanyaan harga & order sila whatsapp SDII / SHAPE UP ke no +60192346045.
      [✔] IG : 87thelot
      https://instagram.com/87thelot/

      FR Alpha Lipid Ampang
      https://www.facebook.com/fralphalipidampang

      FR Bee VenOm Ampang
      https://www.facebook.com/frbeevenomampang

      farahrenee87.blogspot.com.
      http://farahrenee87.blogspot.com/

      Mc FaRah ReNee : farahrenee87.blogspot.com
      https://www.facebook.com/pages/Mc-FaRah-ReNee-farahrenee87blogspotcom/515895368548249

      Delete
  3. wondering kalau stop consume supplement ni. Badan kita naik cepat tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sis ... saya adalah pengedar berdaftar RANGKAIAN PRODUK ALPHA LIPID ... Terima kasih kerana memilih SDII/SHAPE UP .. Saya akan bantu sis utk detail pertanyaan :

      [✔] Untuk pertanyaan harga & order sila whatsapp SDII / SHAPE UP ke no +60192346045.
      [✔] IG : 87thelot
      https://instagram.com/87thelot/

      FR Alpha Lipid Ampang
      https://www.facebook.com/fralphalipidampang

      FR Bee VenOm Ampang
      https://www.facebook.com/frbeevenomampang

      farahrenee87.blogspot.com.
      http://farahrenee87.blogspot.com/

      Mc FaRah ReNee : farahrenee87.blogspot.com
      https://www.facebook.com/pages/Mc-FaRah-ReNee-farahrenee87blogspotcom/515895368548249

      Delete
  4. Produk ni dulu mmg superb, tapi nk maintain tu nagiss sikitt. hope ade yg sudi sponsor aku utk kurs

    ReplyDelete
  5. eemm.. menarik.. tapi abg akak ckp.. nak kurus boleh.. abg bg peluang.. cukup time abg bg gemuk balik.. which mean.. mengandungler.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Salam sis ... saya adalah pengedar berdaftar RANGKAIAN PRODUK ALPHA LIPID ... Terima kasih kerana memilih SDII/SHAPE UP .. Saya akan bantu sis utk detail pertanyaan :

      [✔] Untuk pertanyaan harga & order sila whatsapp SDII / SHAPE UP ke no +60192346045.
      [✔] IG : 87thelot
      https://instagram.com/87thelot/

      FR Alpha Lipid Ampang
      https://www.facebook.com/fralphalipidampang

      FR Bee VenOm Ampang
      https://www.facebook.com/frbeevenomampang

      farahrenee87.blogspot.com.
      http://farahrenee87.blogspot.com/

      Mc FaRah ReNee : farahrenee87.blogspot.com
      https://www.facebook.com/pages/Mc-FaRah-ReNee-farahrenee87blogspotcom/515895368548249

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...