Wednesday, May 6, 2015

Adam and Aviation

Hi

Seriously I memang ibu yang jenis tak letak expectation tinggi2 sangat kat anak2. Wah anak anak sebab dah ada anak 2 tak sangka beranak dua dah ekekekke. 

Tak kisah lah if Adam and Noah minat nak jadi architect ke atau ke arah aviation macam papa dia ke. Nak jadi pilot,  minat kapal terbang ke apa. Tak kisah lah apa yang they all ni minat asalkan jangan minat jadi penyangak dah la and jangan lupa asal usul, bangsa dan agama. Iolls okay je. Tapi dalam masa Adam membesar ni, rajin jugak duk perhati apa minat dia . Kalau nampak sesuatu yang dia minat, akan beli toys pun berkaitan dengan minat dia. Sebab desak2 sangat nanti budak memberontak kalau xminat. 

Haritu, pergi Sunway Pyramid bawak Adam, tengah jalan jalan tetiba Adam macam berkenan kat satu toy ni 'bentuk' kapal terbang. So iols beli la dah nampak dia duk membelek2 tercongok kat toy tu. Bila kat rumah, hari2 dia belek toy 'bentuk' kapal terbang tu...

              
hari2 dia main benda alah kapal terbang ni..

Lalu dalam hati ku terdetik, nak jadi pilot ke budak ni, minat aviation macam papa dia ke. Sebab sebelum Isham blajar flying untuk jd pilot , dia kerja jadi engineer kapal terbang kerja repair2 aircraft ke apa entah . hahaa sebab bila dia cerita i angguk2 je yang haku tahu tayar kapal terbang tu besar tu je ah.  Memang dari kecik lah dia obses sangat kat aircraft ni. First time tengok cockpit memang dah jatuh cinta lah katanya. T_T . 

So iols very the excited lah nak cerita kat Isham khenn, "Adam sama minat dengan awak kotttt, hari2 dia belek mainan bentuk aeroplane tu !"

As a father, of course Isham pun excited and akan terus pupuk minat Adam kalau Adam memang minat aviation. Terus tampal poster cockpit nak bagi Adam tengok hari2. Kat ruang tamu ada poster cockpit ...haha xleh blah acah2 nak pupuk minat kot lah dia memang minat kan. 
Setiap bilik ada poster cockpit ni kot la Adam hari2 tengok memang dia betul minat lah nak mewarisi minat papa dia. 

Hari2 Adam akan belek toy tu.



-
-
-
-

-
-

Then after 3 bulan..

Then only iols sendu sedar...

Ini adalah lobster aka udang galah...


bukan aeroplane 


lobster





Minat nak jadi pengusaha keropok udang gamaknya

okay lah. kaya jugak tu. haha penat je iols excited kot ada mewarisi minat yang sama.

lulss.

eh ke Adam pun keliru ingat tu kapal terbang ? kekekkeke


      

Free 1000 sample produk untuk korang !

Tips Pikat Hati Suami
Ewah ewah, mantap menggoda intim kauuu. Ye betul. Sila makan jamu. Masa lepas pantang pun memang iols makan jamu sebab memang percaya dengan keberkesanan herba untuk kecutkan rahim. Zaman sekolah dulu rajin gak makan jamu untuk cantikkan kulit sebab jamu memang berkesan sebab dari herba.

Ni ada 3 produk jamu yang power ni untuk mantap, menggoda, intim khas untuk pikat hati suami. 

Jamu Jawa
Satu, mantap. Body marvellous. Dah beranak 10 pun body marvellous, rahsianya makan lah produk Jamu Jawa ! Produk jamu jawa ni bagus untuk betulkan hormon.
-turunkan berat badan
- stabilkan kitaran haid
- banyakkan susu bagi ibu yang menyusu
-hamil
-senggugut hilang
- naikkan nafsu

Mek Jawa Wash
Pembersih vagina. Mek jawa wash ni memang superb untuk kekalkan pH vagina , bersihkan, segarkan miss V kita. Kandungan manjakani and collagen yang tinggi dalam mek jawa wash ni bantu untuk kekalkan keanjalan miss V. Tak caya cuba sendiri ah.


Masker susuk Jawa
Nama pun 'susuk' jawa, bukan calang2 lagi ni. Memang gerenti suami akan tergoda katanya. Nak guna susuk jawa ni senang je, hanya perlu cuci miss V guna masker susuk jawa ni then kesan serta merta. Siapa yang ada masalah keputihan tu boleh cuba, dari testimoni pun ramai yang dah atasi masalah keputihan.
Paling utama, tetiba husband meleset. T_T gerun plak nak taip lebih2. haha .
Korang kena tengok sendiri testimoni kat sini http://akuadalahuyun.blogspot.com/2015/03/jamu-jawa.html

Yang penting korang kena cuba ! Sebab tu diorang nak kasi 1000 free sample kat korang!  1000 okay !

Hanya perlu whtsapp NAMEERAH ke 017 3493095 untk dptkan sample percuma ! Cepat sebelum terlambat !!





15 comments :

  1. Hahahahaha, makcik iday suka keropok, nanti nak jadi seller sekali, jual dekat dalam ig. visit my ig. Hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaha kelakar pulak. noah pulak minat apa? hehehehe

    ReplyDelete
  3. ahahahaha. klakar namee. takpe, slow2 eh adam..

    ReplyDelete
  4. Hehe..takpe kot, Nt sikit2 boleh lah nmpak apa yg adam suka dan x suka..hehe

    ReplyDelete
  5. arkitek atau pilot, itu high expectation la tu namee. hehehe. kalau tak letak high expectation macam tak kisah adam nak jadi cikgu tadika ke, office boy ke. huhuhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab kalau minat architect tu mewarisi saya dan if minat aviation tu mewarisi ayah dia. Sy x sebut kerjaya lain sbb bg saya cikgu tadika tu bukan pekerjaan yg dilihat cikai bagi saya. So saya sebut apa yg berkenaan saya n husband saja. Kiranya xde desakan untuk dia jd apa2.

      Delete
  6. hahahahaha
    adoi nak mengaku namee sendu jgn marah na. :P

    ReplyDelete
  7. KAHKAHKAHKAH...SEJAK BILA LOBSTER ADA TAYAR NI,,,,HAHAHAHHAHA! NAMEE 2 ANAK LAKI,IRINE 2 ANAK POMPUAN...WAHHHHH..DAH ADA DUA ANAK DAH KORANG * USAP PERUT SENDIRI

    ReplyDelete
  8. hahahha. ok kelakar sangat. yang penting nanti dah besar jadi manusia berguna kepada agama, bangsa dan negara.

    ReplyDelete
  9. ehehehehe....pengusaha keropok...boleh la tu..kaya nanti ble nek kapal terbang selalu huhu

    ReplyDelete
  10. kahkahkahkah nameee kauuuuuuuuuuuu!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...