Tuesday, May 19, 2015

Baju Budak2 !

Hi

Laa baru tahu yang Uniqlo ada for kids and babies weyh. Selama ni I duk bergaya2 dengan brand Uniqlo, tak pernah tahu pun diorang ada baju untuk kids and babies jugak. Seriously ada weyh, terus excited gila. hikshikss. Satunya brand Uniqlo tak mahal, then product dia sangat berkuaiti. Usually, my wardrobe divided by 2 sections. Satu wardrobe untuk baju khas pakai pergi jalan je and lagi satu wardrobe khas untuk buat baju basahan kat rumah. I call it baju 'sememeh' hahaa. 


Tapi even baju basahan pakai kat rumah pun, nak kena lawa lawa jugak. Sebab most of the time memang stay kat rumah je. So kat rumah pun haruslah bergaya2. Nak yang cantik , kemas , selesa, kain tak panas and paling penting harganya berpatutan , mampu milik ! Uniqlo ! Then at the same time, baju rumah boleh pakai untuk bawak berjalan jugak .


Baju dia cantik2. Macam mana fashionable nya baju orang dewasa from Uniqlo, macam tu jugak lah baju for toddlers and babies. Ni antara yang I beli from Uniqlo Kids and Babies haritu on 9th May dengan pemenang contest Uniqlo jugak hikss.

Seeeeee.....dalam RM200 I dapat semua ni. Semua harga memang sangat affordable. Baju2 from Uniqlo ada cutting macam2. Semua designed oleh top designer. Curlassss . Eh halooo tak semestinya baju pakai kat rumah mesti nak sememeh sangat. hikhokhikhok



11 helai for 200. Berbagai-bagai pulak corak and style. Cute pulak tu!

Uniqlo banyak collaborate dengan character besar Disney Project, Snoopy, Sanrio, author Leo Lionni, Mr. Men and Little Miss series . Kalau nak cari tshirt2 yang ada printed character cartoon yang anak2 suka boleh cari kat Uniqlo.Demam Frozen kan tak habis lagi, baju watak2 Frozen pun banyak ah kat Uniqlo. Avengers , Disney semua ada .


Ni section untuk tshirt yang character Avengers ada, Disney, Snoopy and banyak lagi lah. Haritu potpetpotpet suara budak, "mommy i want that one,captain america." ewahh



Belakang tu tshirt for girls. Comel2. tapi I takde girl lagi tskkkk rasa nak beli semua.




Ni antara baju theme Frozen yang my aunt sempat rembat from Uniqlo section for kids & babies....


Memang kain tak panas lah. Suitable untuk babies. Then kain dia jenis kualiti baik. Takde la lepas basuh terus regang2. ekekke




Hiks. Thanks Uniqlo ! Lepas ni shopping baju kiddies kat Uniqlo je. 




7 comments :

  1. sorg ikut mommy sorg ikut daddy..hehe.. 2 2 cute.. a'ah harga sgt2 murah la klo 200 dpt 11helai

    ReplyDelete
  2. Salam Namee, kat mana butik ni ye?

    ReplyDelete
  3. Sama la. Kat rumah mesti nak cantik2 hensem2 juga. Hehe

    ReplyDelete
  4. ok sekarang dah tau port baru nak borong baju for my cik puans :) thanks namee!

    ReplyDelete
  5. akak pun xtau ada jual bju baby n kids kt sn..hehehe.. tp siyes comel la..

    ReplyDelete
  6. ye.. daddy sila bayar.. mommy amik gambar.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...