Wednesday, May 13, 2015

Jamu Modern

Hi

Haritu lepas bersalin kat Noah, pantang sendiri. Takde sape nak tolong sediakan jamu2 ke apa untuk iols. Serious susah jugak pantang sendiri. Sedih. Memang harap kat supplement2 jela untuk cepat kecutkan rahim dan sembuhkan luka. Salah satu supplement yang recommended is jamu modern Miracle Naura ni . Dipanggil jamu modern sebab kandungan dia fokus untuk pulihkan dalaman dan mencantikkan luaran wanita. Pastu rasa dia x pahit macam jamu biasa tu heh.

Sebab memang totally pantang sendiri, urut pun lepas habis pantang sbb husband kerja pun so mne ada time nk arrange apa2. :( I am totally pantang alone. Nasib baik ah skang ada jamu modern camni.



Dia dalam serbuk in sachet camni.

Haa ni dia jamu modern itewww ! Kecutkan rahim cepat and as a milk booster jugak ! Sekali pump 2 bottle . Ni point untuk ibu yang tengah pantang lah tapi jamu modern Miracle Naura ni kesan dia keseluruhan untuk kecantikan kulit semua. Anak dara sangat sesuai consume. 


9000 unit terjual dalam masa 3 bulan. Ramai repeat order sebab kesan sepantas 3 hari . So far ni supplement pertama yang I cuba untuk review yang fokus seluruh kecantikan dalaman n luaran, pastu dia elokkan miss V kita. Alaa buat2 tak faham pulak cehhhh alaa miss V tu kasi macam sebelum beranak lah gitu. Luaran pun kaw kaw dalam masa 3 hari je nampak kesan.100% pure natural base. Kulit akan putih macam gadis Jepun.

Ni kesan paling power,,,beza gila. 


Antara fungsi Miracle Naura ni..

 Bertindak membuang toksik dalam badan
 Menjadikan badan lebih bertenaga dan power sepanjang hari
 Mencerahkan kulit ke cerah kemerahan 1 badan dan berseri dari dalam
 Memudarkan jeragat serta mengecutkan jerawat
 Menghasilkan bentuk badan slim dan seksi serta tidak menggeleber
 Memadatkan payudara dan menjadikannya lebih penuh
Mencantikkan pinggul
 Mengetatkan MISS V
 Mengecutkan rahim
 Melambatkan penuaan
 Meninggikan kadar metabolisme badan
 Menambahkan susu badan bagi ibu-ibu yang menyusukan anak
 Mencerahkan dark circle dan eye bag di bawah mata
Bagi ibu-ibu yang lepas bersalin badan akan lebih bertenaga,muka akan berseri
Mengubati resdung

Antara kandungan dia is sakura extract/cherry blossom, buah-buahan berries, makanan sunnah, and collagen ikan kod gred AAA.  Nak consume senang je, hanya perlu koyak dan makan. Tak payah bancuh ke apa. Simple ! Pastu tunggu je result. ! Bagi yg baru lepas bersalin and tengah cari jam, boleh try ni. 

Facebook : naurakay
Instagram : naurakayhq






3 comments :

  1. Hye namee, i dah lama follow blog u..suka Sgt baca pasal apa2 u share. Klau sudi follow LA blog kits juga.. Tq namee

    ReplyDelete
  2. Hi...i sgt2 nak tau mcm mne nk kempiskan perut after besalin ceaser...i bru je besalin ank first, bru 5 hari..mcm mne nk kecutkan rahim n cepatkan perut kempis...i tgk perut sndri rase down..lama x masa nk ambil utk kempiskan perut since ceaserian xbole bertungku or bengkung..so nk buat mcm mne...

    ReplyDelete
  3. Hi...i sgt2 nak tau mcm mne nk kempiskan perut after besalin ceaser...i bru je besalin ank first, bru 5 hari..mcm mne nk kecutkan rahim n cepatkan perut kempis...i tgk perut sndri rase down..lama x masa nk ambil utk kempiskan perut since ceaserian xbole bertungku or bengkung..so nk buat mcm mne...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...