Wednesday, May 13, 2015

Mysterious Husband.

Hi

Kenal husband dari 2006 tapi seriously I tak pernah tengok gambar dia masa kecik. Ic pun tak pernah tengok. Dulu umur pun tak tahu siap iols kena teka teka lagi. Memang misteri betul. Berkenalan tapi misteri tapi slow2 lah macam kantoi sikit2. Secara tak sengaja terbongkar sikit2. hahaa . Nak berkenalan dengan kita tapi dia bukan main nak misteri misteri nusantara. Dasar Dr Jakel and Mr Hyde betul.  

Tapi bila ada anak of course la macam terfikir2 ikut muka sape ni eh, muka iols tak camni dulu . Masa mula Adam lahir, serious tak sure ikut muka siapa tapi bila makin besar memang nampak banyak ikut iols lah. Then Noah lahir, lagi lah macam keliru ah ikut muka siapa ni sbb memang totally lain lah dari I. Ikut muka siapa . Entah. Teringin nak tengok gambar2 lama husband tapi dia asyik ngelat je. Serious I kahwin dengan jejaka misteri. 

Pastu kebetulan last few weeks, ada buat makan2 for birthday abah ke 70tahuan then for the first time bawak Adam n Noah jumpa family belah Isham . so sembang2 lah dengan kak Siti ( adik Isham ) then terus kak siti sebut pasal album gambar lama. Oh apa lagi terus kata "nak tengokkkkkkk boleh keee ?" hihihh terima kasih sangat sebab dah lama teringin nak tengok .

Nah...finally dah nak 9 tahun kenal then only dapat tengok gambar masa kecik. Tak boleh blah betul. 



Entah betul ke ni Isham, tu spender siap render2 tak tahu lah ni dia ke orang lain hahaa. Spender render2 macam La Senza dah. bahaa tapi Isham kata ni dia. 




Lain betul muka husband masa kecik. Banyak kali lah mention kat dia, apehal lain. Masa ni I pun tak lahir lagi. T_T

Tapi Noah memang banyak ikut bapak dia. 

Bezanya Noah takde photoshoot dengan spender render. haha

Toodles T_T




      


Tips kurus cepat ! Stevia pengganti gula !

Macam mana nak turun berat badan dengan cepat ? How lah. Nak kurus cepat tapi at the same time makan memang pulun belambak mcm orang gila. Satu tips from me, please diet gula. Kurangkan gula. Tapi susah kan untuk diet gula ! Masak semua letak gula, kalau takde gula habis tawar tak rasa apa haa. Memang susah untuk avoid gula . Gula punca to segala jenis penyakit. Diabetes , gout, drh tinggi, kolestrol, etc.

Tapi kalau kurangkan gula dalam makanan, memang akan turun berat cepat. I pun dah mula diet gula tapi makan pelahap. Sebab tu jugak boleh turun berat . Korang boleh gantikan gula dengan Stevia pengganti gula. 
Setitis bersamaan 3 sudu gula. Pengganti gula Stevia ni diperbuat dari extract daun tumbuhan yg mmg ada mabis semulajadi. Kat South America dah lama dah gantikan gula dengan gula pemanis extract tumbuhan sbb masalah diabetes yg tinggi kt sana. Skang dah mausk pasaran Malaysia pun !

Skang zaman dah modern, siap ada pengganti gula lagi ! Stevia pengganti gula ! Gantikan gula putih yg biasa kita pakai dalam masakan/minuman tu dengan guka Stevia ni.
Satu titis gula Stevia ni boleh maniskan secawan air . Dalam masakan pun boleh gantikan dengan gula Stevia ni. Sangat recommended untuk pesakit diabetes, drh tinggi, kolestrol etc. Boleh sapu kt skin yg bermasalah kurap n ruam. 

See gila tak. Gula dalam minuman yg korang teguk?

Dah minum gula banyak mcm tu, diabetes dapat. Nak kurus entah bila. hewhew. Ni testimoni pesakit kencing manis..


Boleh beli Stevia pengganti gula ni . Badan slim, bebas penyakit. hewhew


Sherry Effa: 019-662 2867





7 comments :

  1. cute noahhhh... hehe nnt balik kmpung nk selongkar gamba husband gak la. hehehe

    ReplyDelete
  2. Hihihi a ah tgok noah pon mmg sbiji muke isham. Adam photostat namee.

    ReplyDelete
  3. eh muka noah sebiji la muka isham tue...photostat 100% lagi

    ReplyDelete
  4. hahhahaa..siap kata spender renda2 isham,... huhu...

    ReplyDelete
  5. comey noah...tp part spender renda2 tu kelakar...hahaha

    http://www.lyzafisol.com/

    ReplyDelete
  6. yup kak namee..stevia tu mmg bagus..ayah i consume lps kna kencing manis,n paras gula trun ke normal balik..alhamdulillah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...