Saturday, June 27, 2015

Produk Kecantikan Sejak Zaman Remaja

Hi

I membesar dengan brand Shurah. Salah satu brand yang I suka gila ! Shurah sebab gerenti halal kena sangat tagline dia Shurah, Yakin & Suci ! So memang yakin lah untuk guna. Rasanya semua tahu Shurah ni pengeluar produk kecantikan termasuklah makeup, lotion, rambut ,badan, kulit muka and wangian. Banyak kat pasaran so mesti korang dah familiar pun kan. hewhew

Basically ada banyak produk Shurah keluarkan di pasaran. Dari hujung rambut sampai hujung kaki complete ! Semuanya berasaskan ramuan semulajadi.

Rangkaian Penjagaan Kulit Shurah Susu Kambing

Produk penjagaan kulit termasuk lah untuk kulit badan dan kulit muka. Berasaskan susu kambing dengan gabungan bahan2 semulajadi yang lain . Produk Shurah memang terbukti memberi kesan yang menakjubkan untuk pengguna. Kandungan susu kambing dan bahan semulajadi termasuklah susu kambing, pegaga, sengkuang, dan ekstrak likoris. Shurah membantu kulit untuk halus, melembut,  dan cerah! Tak caya cuba sendiri. Kulit akan rasa lembut, licin dan cerah.

Shurah Pewarna rambut



Bagi yang was was untuk gunakan produk pewarna rambut jenama lain kat pasaran, korang boleh cuba pewarna rambut brand Shurah ni. Diperbuat dr ekstrak inai untuk buatkan warna rambut lebih tahan lama dan berseri. Ada 7 warna which is Hitam, Perang Gelap, Burgundi, MerahKlasik, Koper Merah, Kayu Manis, dan Koper Asli. 


Shurah Pewarna rambut pek kompak
Produk yang baik memang tak perlu risau  .Kandungan pun sama macam Shurah pewarna rambut cuma Shurah pewarna rambut pek kompak ni warnanya lebih natural. Ada 3 warna je Hitam Asli,  Perang Asli, and Kayu Manis Asli.
Ni Shurah pewarna rambut pek asli ! Warna natural sangat so pasni kalau nak warnakan rambut pilih brand Shurah.Plus dibuat dari inai so warna tu serap ke dalam rambut bukan meliputi rambut.

Awesome gila kan produk Shurah ! Lagi awesome bila skang ni diorang ada buat peraduan ! Ada 2 peraduan yang tengah berjalan !

1) Shurah : Kongsikan Kegembiraan Berpuasa Anda ! Boleh refer link ni untuk join contest Shurah : Kongsikan Kegembiraan Berpuasa Anda !



Langkah – langkah penyertaan:
1) Isikan butir-butir peribadi anda di ruangan yang disediakan
2) Muat naik gambar berbuka puasa bersama keluarga dan rakan-rakan anda.

Hadiah – Hadiah

  • Lima (5) pemenang akan dipilih daripada setiap minggu. Setiap pemenang akan memenangi produk-produk Shurah
  • Dua (2) gambar terbaik daripada pemenang mingguan akan menerima Jemputan Berbuka Puasa Bersama Duta Shurah, Intan Ladyana untuk dua (2) orang




Apa tunggu lagi ! Jom bertukar ke Shurah. Even nenek I pun waran rambut uban dia guna pewarna rambut Shurah sebab asas inai so no worries. For more info boleh ke..


Toodles :)










6 comments :

  1. Tak pernah cuba, mungkin akan datang sape tau.. kan..?

    ReplyDelete
  2. Produk ni dah lama bertahan di pasaran! :)

    ReplyDelete
  3. sepanjang hidup x pernah warna rambut.. dulu masa zmn awal remaja adelah niat nk color tp still ragu2 bab hukum ni.. klu produk pewarna tu halal (ex:pewarna shurah) bleh ke guna utk color rambut sbb larangan mewarnakan rambut disebabkan air x lalu klu ambil wudhuk kan. is that means klu produk tu halalan toyyibah sekalipon if guna utk color rambut dan sebabkan air x lalu jatuh hukum haram? so far rasanya inai je yg leh kan.. tension den dgn perasaan was2 ni

    ReplyDelete
  4. shurah antara produk yg lama brtahan. nampak sgt bgus. :)

    ReplyDelete
  5. Since 2003 until now saya still guna shurah skin care...yakin dan suci.i luv it so much.

    ReplyDelete
  6. remaja umur 17 tahun boleh ke pakai shurah susu kambing?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...