Thursday, June 25, 2015

Sila Pergi Shopping !

Hi..

Haha cuba kira dah hari keberapa puasa ? haha tapi iols dah tau macam2 web dah untuk menggila shopping, Apa yg ada discount ke voucher ke semua sambar dulu ekeke. Kira macam persiapan raya awal lah. Nak pulak Lazada tengah buat jualan eksklusif raya dari 11 June hingga 15 July ! Ok tu jualan eksklusif, lepas tu ada SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" pulak dari 24 June ke 26 June. wee weeee.


Terliur plaks.

See belum apa-apa lagi dah dapat voucher RM50..sayang lebih la camni. Welcoming betul. 


Ok raya ni mesti nak cantikkan rumah sikit. So usha barang rumah. Ah tengok harga.. wee weee. Jauh beza tu khas musim raya je. hewheww. Ni tengah tengok website Lazada sambil riba anak lg. Semangat tak. haha






-
-
-

Ok rumah kena cun. Skang tuan rumah pulak nak cun meheee. Husband baruje beli perfume CK hitam tu mahal tapi beli kat mall lah. Kat Lazada murah je..aishhhh rugi . T_T



Baju raya perempuan . Berkenan betul baju Mel feat Liyana Jasmay tu. Lawa , simple je. 


 Tengah godek2 baju raya perempuan nampak pulak icon barang budak kat tepi tuh. haihh la mencabar diri sebab tengah caru playgym untuk Noah. Raya ni Noah kena visit playgym hhaha. Tu gambar yang paling kanan tu dari RM235 jatuh ke harga RM91jee. Ok dah kebas dah pun ! Yang playgym tuh. 







Ok ni pun !



Seriously, barang harga runtuh. Dah runtuh then ada voucher lagi. Masuk web ada voucher, pastu sape pergi shopping Lazada melalui blog ni pun dapat voucher lagi...Nah !

Jangan lupa taip voucher NAMEERAYA 


Value : RM35 (Minimum Spending RM150)
​+ ​Validity​ ​: 24th June 2015 - 16th July 2015

​+ Hanya 500 orang pertama dapat guna voucher ini

+ Boleh shopping di website ini : 
http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-2015/




7 comments :

  1. Waaa... ada code vaucer off rm35 lah... hehe, thank you namee... :D
    Ni yang tergoda ni..

    ReplyDelete
  2. Murah2 , Hurmm xpergi shopping kat lazada , xnak lepaskan peluang lah

    ReplyDelete
  3. Thank you Nameera for ur Entry...!!
    I dah guna 2-2 voucher code...
    RAYANC50
    NAMEERA

    Yahoooo~! Jimat duit beli pampers kat Lazada nie.. hehehe~!

    ReplyDelete
  4. baru semalam godek2 kat lazada tu. haha. dah ade target dah nk beli ape! =) selamat berpuasa namee!

    ReplyDelete
  5. bru smlm usha brg kt lazada..tgh bkira2 apa yg ptut dbeli..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...