Tuesday, June 30, 2015

Telefon Pintar Dari RM98 Saja !

Hi

Haa tiap kali ada model phone baru, tiap kali tu la rasa nak beli the latest handphone model.  Handphone model baru, function leih canggih. Hewhew. Tak tahan geram rasa nak memiliki tapi poket ciput. Nafsu besar tapi wang nya kecil. ekekkeke. Tak mampu. Sedih sedih. Lepas tolak2 segala duit perbelanjaan dengan duit gaji, tinggal berapa je. Memang tak mampu. 

Tambah pulak kos hidup yang semakin tinggi. Sedih woih. Orang lain cepat je tukar smartphones .Haa skang takyah sedih lagi sebab U Mobile kan ada ! I rasa U Mobile ni telco yang paling awesome skali  , murah dan sentiasa alert dengan keperluan dan 'keinginan' pengguna. 

Skang ni U Mobile dah lancarkan UMC  (Umobilecredit) , pertama di Malaysia ! Untuk memudahkan orang beli smartphone idaman tanpa perlu buat instalments menggunakan credit card atau perlu meletakkan deposit bila membeli tu. Awesome kan. Takyah pening mana nak cari duit untuk deposit dan hidup selamat dari credit card.




Bukan senang atau sentiasa mampu nak beli smartphones nak nak model terbaru dengan cash. For me smartphone memudahkan untuk mencari maklumat and berhubung ! Bila U Mobile melancarkan U mobile credit, seriously sangat membantu ! Sangat mampu milik. 

Boleh apply online ! Kalau berminat nak apply boleh terus ke Umicrocredit






3 comments :

  1. Sayang pulak nak bertukar ke u-mobile..

    ReplyDelete
  2. belum terasa lg nk tukar hp tp mmg rasa sgt nak bertukar ke umobile..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...