Tuesday, June 2, 2015

Vitamin Booster

Hi

Serbuk vitamin paling awesome. Dah la mewah dengan vitamin C & E dari buah Argan lepas tu harga dia wallaaa murah gila. Nak cantik kena berbelanja tapi  yang kat pasaran banyak yg mahal2. Sendu pulak nak beli tiap bulan. Kalau tengah cari supplement yang mampu mlik tiap bulan boleh maintain, cuba la Moiz serbuk vitamin ni ! Boleh gebukan kulit seluruh badan sekelip mata.

Bagusnya dalam bentuk serbuk sebab tak yah telan pil.Pastu boleh kemam bersama air juice atau makanan harian. Apa2 makanan dan minuman yg kita consume selalunya ada khasiat tapi end up jadi yayik je sebab lambat proses...bazir je weyh vitamin n khasiat dalam daily meal kita. Moiz serbuk vitamin ni as vitamin booster lah ! 

Elfira Loy pun consume Moiz serbuk vitamin ni. Minum pagi2 dengan juice! Vitamin dalam juice pun serap dalam badan lagi power lah.



 SERBUK VITAMIN DENGAN 3X VITAMIN E SEMULAJADI
✔ FORMULA PENCERAHAN PANTAS!
✔ VITAMIN BOOSTER Bertindak sebagai Vitamin Booster, sangat baik untuk kulit, kuku, rambut dan kesihatan
✔ BOOSTER untuk Produk kecantikan/Supplement
Jika nak cepat nampak kesan makan supplement , tambah SERBUK VITAMIN ke dalam supplement anda. Extra Vitamin!
✔ Mengandungi Ekstrak Buah Argan. Buah Argan mengandungi Vitamin E semulajadi 3x lebih tinggi dari Buah Zaitun.
Sangat bagus untuk memudarkan stretch marks, parut parut diseluruh badan.
Vitamin dalam bentuk SERBUK!!
Moiz serbuk vitamin ni berfungsi untuk jaga kecantikan seluruh badan. Dari dalam terpancar ke luar gituu. Yang penting , dari asas semulajadi ekstrak buah argan ! Dari hujung rambut ke hujung kaki tak putus2 dapat vitamin. Siapa yang rambut kerap gugur, kuku jenis rekah2, tapak kaki rekah2, masalah kulit badan tak sekata atau ada parut2 lama boleh cuba Moiz serbuk vitamin ni ! Paling mewah dengan vitamin c & e !

Elly Mazlein yang tengah pregnant pun consume ! Bagi yang lepas bersalin tu kan selulit sana sini, telan je serbuk Moziz vitamin ni ..pudar dan terus pudar ! Vitamin C & e kaya dengan antioksidan!

Eyka Farhana pun cuba Moiz serbuk vitamin ni !


Senang kan ? Sesuka hati boleh campur dalam masakan. Sambil pelahap sambil cantik !! Cara paling senang. Vitamin ni bukan untuk cantikkan kulit je tapi akan buat badan kita lebih bertenaga , and mood takde la sendu asyik nak naik angin je. haha. Pastu tingkat sistme imun ! Seriously, cuba lah ! Murah je ! Worth try !





7 comments :

  1. byk btol produk skrg ni.rajin tak rajin je kan nk mkn tiap2 ari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. ;)
      rajin dengan idak je nak makannya kan.. ;)

      Delete
  2. JOM JOIN SEGMEN SAYA 'FREE MOVIE TICKET BY REDBELLAS'

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/06/free-movie-ticket-giveaway-by-redbellas.html

    ReplyDelete
  3. siap ade vitamin c dan e ek, produk baru nie, elfira loy pun consume

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. rm39.90 dear..berminat boleh contact 0139239880..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...