Thursday, July 2, 2015

Ariani Lebaran 2015

Hi

Finally tahun ni berjaya juga join event Ariani Lebaran 2015. hewhew. Bab bab fashion show ni memang excited lebih. Excited la jadi antara manusia yang paling awal untuk tengok koleksi terbaru. Korang belum tengok tapi I dah tengok dulu dah hewhew. Berlagak sikit. ekkeke.  So untuk tahun 2015, Ariani pun ada keluarkan design2 tudung dan koleksi terbaru dipanggil Ariani Lebaran 2015 . 

Event launching  Ariani Lebaran 2015 tahun ni dibuat di Mandarin Oriental. Ni event ekskusif dan penuh protokol ya sebab dihadiri Seri Paduka Raja Permaisuri Agong Tuanku Sultanah Hajah Haminah dan VVIP termasuklah Datuk Seri Sharizat Abdul Jalil. Gelabah jugak la nak pilih pakai baju apa masa nak bersiap kat rumah ahaaa sebab takut langgar protokol tapi yang penting xleh pakai jeans and kena kemas. 


So tahun  ni punya koleksi of course awesome sama macam tahun lepas2. Tiap tahun memang awesome lah. Tahun ni punya koleksi lagi awesome weyh sebab diorang mengetengahkan design instant jugak. so takyah la nak lilit2 and amik masa yang lama untuk bersiap. 

Lagi special tahun , diorang kuarkan koleksi RTW (Ready To Wear). KAlau dengan Ariani, apa yang familiar is tudung and shawl eksklusif kan. Sekarang ada jubah pulak weyh hewhew. Lepas tu skang kalau nak shopping online dah boleh. Dulu kalau nak beli kena gi kedai diorang je, sekarang lagi kena rasuk ah korang ada online web haha.






Humood Al Khudher pun ada ya jangan main2. ekekke. 



Yay dah launch pun !! sila la shopping cepat sebelum licin tudung koleksi instant sebab trend skang orang suka yang jenis instant. Mudah and pantas !!



Antara blogger yang terlibat. Masa ni, group ni je yang sibuk nak selfie amik gambar. Yang lain semua duduk molek je kat meja masing2.  Dah la event penuh protokol yang kena behave sikit  kekekke. 

So yeah, selamat shopping ! 



SHORT MENTION


Raya x lama dah, xnak beli handphone raya ke? Hehe. Skang ni semua benda jadi mudah bila ada smartphones. Nenek pun pakai applikasi whatssap ya siap instagram lagi. Haha. Ramai je yang berfikir2 nak beli smartphones tapi x mampu nak bayar sekaligusss hehe. So now best dah boleh beli smartphones dengan harga mula serendah rm98 sebulan dengan umobilecredit.
Kepada sesiapa yang berminat, bolehlah layari laman web Umicrocredit untuk maklumat lanjut.







8 comments :

  1. cntik sgt koleksi tu.. cuma blm berkesempatan nk beli.. btw, ariani ni org kg akak, akak sendiri memula xtau..bila adik dia (kwn akak) selalu up kt fb, bru tau.. kahkahkah..noob btl..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum
    hr nie bz skit x sempat BW ..
    singgah kejap je

    ReplyDelete
  3. seronoknya dpt join event cmtu...bila la dpt join gamaknye..huhu

    ReplyDelete
  4. untungnya dpt gi event ariani eksklusif gini.. tak prnah lagi ada tdung ariani.. x mampu lg.. sobsss

    ReplyDelete
  5. mahal x tudung ariani ni...macam mahal jer kan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...