Monday, July 6, 2015

Festival Ramadhan Klang ! Jom !

Hi

Ahhh dah lama mengidam nak gi GM Klang sebab kat sana lah jual bukan main murah2. Dulu mengidam nak pergi time kahwin sebab barang kahwin pun murah sana hewheww tapi tak kesampaian kah kah sampai dah anak dua dah. Ni baru finally cita2 tercapai tapi persediaan raya lah. Haritu berpeluang dijemput untuk majlis pelancaran Festival Ramadhan Klang !  Bermula 26 Jun sampai 12 July . So esok last lah.

Dah nama pun festival, macam2 ada.  Haritu tengok gerai2 baju banyak offer diskaun . Sempat lah rembat kain and pallazo. hehewww. Tapi yang syok nya Festival Ramadhan Klang ni ada aktiviti macam2. So fokusnya lebih kepada outing dengan family. Especially anak lah, mesti happy terkinja2 kalau bawak sebab during Festival Ramadhan Klang ni banyak aktiviti yang kids boleh join hewhew.

I tengok orang tua pun sibuk join ohhh haha. Mencanting batik, congkak, teng teng lah, hias cupcake lah etc. Banyak lah ! Ada Upin Ipin. Mak budak ke bapak budak pun sama excited nak tangkap gambar dengan Upin Ipin hahahh. I pun sama. Upin Ipin celebrity meletopss jangan main2. 


jeng jeng, terus jumpa geng ! Ni antara blogger yang join menggelupur tengok GM Klang ada banyak gila promosi !

I nak join colour2 batik ni tapi ramai yang budak . Macam keji pulak i potong giliran. hahah. So tunggu2 tunggu pastu kesian plak sebab ramai lagi budak nak join last2 I membawa diri hahah. Tapi nampak teh kids happy sangat. Nampak yang baju hitam pink tu " cantik kann kita punyaaa"

Nampak tak stage belakang tuh ? Papan tanda besar tu, Festival Ramadhan Klang besaran .

Ni pun sama lah. I buat2 bertenggek nak main jugaakkk ahaaa last2 diorang baru macam oh ok lah kasi can kt orang lain main. Aaa macam lorong dia letak permainan traditional jee..tu yg syok tu. 


Budak2 pun enjoy.So bawak la anak2 sekali okiess !

Penyerahan bubur lambuk. I amik 2 hihi sukahati je.

Setelah menyendeng2 baru lah Upin ke Ipin perasan kewujudan iols. Tahu la iols tak jelita macam kak rose. ..tak yah ignore sangat lah. hahh

Noah pun join sekali misi mommy mencari baju dalam harga promosi hihi



So yeah ! Best. Kalau taknak terlepas peluang shopping dalam harga promosi diskaun sana sini and boleh bawak anak2 seronok. Anak yang merungut lapar dahaga pun boleh lupa jap dahaga tu bila layan aktiviti yang ada !

Esok jom !

For more info

Toodles !






3 comments :

  1. tiap kali mak datang KL mesti ajak pergi GM Klang. Hehehehe borong barang murah :p

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha. Comel Noah. Kesian dia berpanas ye. Bila la dapat jumpa namee lagi kan?

    ReplyDelete
  3. Bulan puasa memang agak payah sikit berjalan tapi kalau hari biasa pergi ke GM Klang tu, ai pergi pagi2, waktu orang tak ramai.. so rileks sikit waktu nak berjalan.. takdelah laga montot.. hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...