Wednesday, July 8, 2015

Rasa Nak Meletop Dah !

Hi

Bulan Ramadhan tiba lagi hewhew. Ni dah masuk third week Ramadhan dah, so kiranya dah nak raya nih. Persiapan serious dah kena buat untuk sambut raya nanti. Nanti a week before dah ramai nak balik raya. Tapi puasa, tak larat pulak nak pergi shopping berjam2 cari barang weyh. Worry not,  shopping online je. Tak larat nak kejar sale kat kedai sebab kena jalan guna kaki kan, campur dengan dahaga and lapar sebab puasa. No way lah nak bersesak2 untuk rebut discount. 

So demi menjimatkan masa and tenaga, I beli semua online. Skang online lagi mudah sebab dah macam catalog dah, boleh zoom detail lagi item tuh. Tengok model pakai and terus mix and match je. Salah satu web yang tengah buat sale gila2 ni, nile.com.my ni. Jualan Meletop 2015! Memang meletop weyh bila tengok harga, rasa nak meletop dah laptop ni sebab semua pun nak add to cart . haha




Dengan baik hatinya nile.com.my ni buat free delivery khas untuk raya yang mula 17 Jun 2015 sampai 16 July 2015 dengan pembelian serendah RM48 je. RM48 tu boleh dapat 2 ke 3 helai baju during Jualan Meletop 2015. Dah jimat tenaga, jimat petrol lagi takyah bawak kereta sesak2 . hewhew. Kalau di luar Klang Valley, penghantaran amik masa 1 ke 3 hari. Tapi if lokasi korang dalam Klang Valley , lagi best sebab penghantaran paling pantas dengan 24Hours Cash on Delivery Services  dari nile.com.my


Product: Haniya Paisley Jubah
Price Meletop: RM29.50
Date: 06/07/2015
Time: start: 11.00am
Quantity: 100 pieces

Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm
Quantity: 80 pieces
Time: start: 11.00am
Quantity: 150 pairs


Product: Stylish Hoodies
Price Meletop: RM12.90
Date: 07/07/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 200 pieces

Product: Korean Men Sport Pant
Price Meletop: RM14.90
Date: 08/07/2015
Time start: 11.00am
Quantity: 200 pieces

Product: Men Sport Pant
Price Meletop: RM13.90
Date: 08/07/2015
Time start: 4.00pm
Quantity: 350 pieces



Product: Fitness Chin Up Bar
Price Meletop: RM11.90
Date: 09/07/2015
Time start: 11.00am
Quantity: 300 units

Product: 15kg Chrome Dumbell Sets
Price Meletop: RM79.90
Date: 09/07/2015
Time start: 4.00pm
Quantity: 100 pairs


Product: Multipurpose Wallet/Handbag
Price Meletop: RM6.90
Date: 10/07/2015
Time start: 11.00am
Quantity: 200 units



Product: Aluminium Card Holder
Price Meletop: RM2.50
Date: 10/07/2015
Time start: 3.00pm
Quantity: 200 units


Product: Travel Durable Backpack Malaysia
Price Meletop: RM19.90
Date: 10/07/2015
Time start: 4.00pm
Quantity: 60 units

Weyy banyak lagi tengah harga runtuh untuk musim "Jualan Raya Meletop 2015" ni !! Tapi item2 yang harga tengah runtuh ni terhad je so better cepat. Ada jubah yang harga serendah RM19. 90 !  

Better set alarm weyh sebab tricky betul. Tiap item yang bakal meletop ada timing dia ! Mesti cepat licin ! Ada banyak lagiii design jubah and blouse lain !! 

Cepatt...!










4 comments :

  1. memang sawan kalau tengok Nile ni..kadang tu tak de niat lansung nak membeli, tengok2 dah ade 3 - 4 barang dalam troli.. hee~ berhantu tu..

    ReplyDelete
  2. goodluck..saya ada join juga GA ni...

    namee, kenapa sy x dpt follow your blog ye..error manjang

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...