Monday, August 31, 2015

Ada Apa2 Nak Dibincangkan ?

Hi

Oh hai. Oh hai. Oh hai . Oh hai. Pastu save draft, tidur di sebelah Adam hahah. Setelah sekian keberapa ribu kali i taip oh hai. 

Ok i taip banyak kali pastu tutup, tak tahu nak tulis apa. Selalunya I dapat email request dari gadis2 manis juga jejaka untuk menulis tentang sesuatu. Mesti berkobar2 nak tulis tentang topik yang di request tapi setelah sekian lama diperam2, haruslah terus jadi pekasam. mehhh.

So yeah, ada apa2 yang awak2 nak saya tulis ? mehhh. Haipp, Kecuali topik cinta tanpa restu. Sebab kerestuan ni di luar bidang kuasa, susah untuk menulis bila masa yang sama nak kena sampaikan mesej jangan derhaka kat mak bapak tapi ehh bercinta kena setia doa banyak2 eh tapi jangan derhaka. So yeah takmau takmau.

Topik lain. mehh. hehehehhe. Ada ?












22 comments :

  1. Tulis tips utk hilangkan eyebag plss kak namee! Honest tips ya ;-)

    ReplyDelete
  2. hmm..tulis tentang kucing2 yg pernah namee bela, perhaps? sy suka baca ur previous posts tentang kucing, lagi2 kucing oren "boyfriend lama" tu..tu sedih baca.

    ReplyDelete
  3. Tulis pasal adam n noah plz......camana namee ajar depa......hihi

    ReplyDelete
  4. hai namee. appreciate if you could write about your time. as a blogger and a student as well? and macam mana you boleh kekalkan dengan blog ni.

    ReplyDelete
  5. topik kenapa ramai yang obses nak putih. kenapa kulit hitam dianggap hodoh.

    ReplyDelete
  6. suka baca cerita Namee handle dua budak comel tu sebab anak kita both pun sebaya rasanya T_T. suka baca resepi namee yang simple jugak :)

    ReplyDelete
  7. Time management. Student. Anak2. Suami. Diri sendiri. Urus rumah. Urus family. Eh semualah. Hehe.. Thanks namee ;)

    ReplyDelete
  8. Hello sis.. boleh x review pasal pdoduk nano white

    ReplyDelete
  9. kongsikan pengalaman tentang belajar secara pjj, apa kelebihan dan kekurangannya..tq..

    ReplyDelete
  10. Kak namee ce cite pasal jenis jenis kulit muka and type untuk kenal pasti bcs im having really bad times dgn muka ni errmmm

    ReplyDelete
  11. tulis citer..macam mana namee jadi qute walaupun anak 2

    ReplyDelete
  12. Suka baca namee share pasal anak2,luahan perasaan besarkan anak. Bila sy baca sy tau bukan sy sorg je yg fikir n alami situasi yg sama. 😊

    ReplyDelete
  13. Sy nk namee tulis mcm mana nk elakkan kita dr jd terlalu judgemental terhadap org laen & buang perasaan iri hati, buruk sangka dgn org len. Sy harap sgt semua org boleh jd happy dgn jd diri seniri. Tq namee =)

    ReplyDelete
  14. jarang namee takde idea^^
    well,...tulislah pasal ape2 pun semua best aje..
    pasal namee ngan anak2 pon ok walau dah selalu tulis tapi tak boring tau..

    jom baca pasal cantik sihat dari dalam :)

    ReplyDelete
  15. Tolong share pasal penyusuan anak2 namee boleh ? Diorang direct breastfeed ke oe guna fm ke ? Tertanya-tanya sangat :)

    ReplyDelete
  16. pasal step by step beli rumah baru...dari A to Z..sbb dh baca blog2 org lain..mcm complex je..kot2 la cara namee terang kan sy boleh paham..ke namee dh penah post?hahaha

    ReplyDelete
  17. nak tips berjumpa doktor pakar kulit plz :(
    sy gaji tiap bulan simpan sikit2 nnt dh byk nk jumpe doktor pakar tp xtahu brp banyak kena bajet and do's and don't pape la...plzzz kak namee bg serba sikit tips :)

    ReplyDelete
  18. Sis apa kata you tulis psl suntikan utk kecanantikan. Apa pendapat akak psl suntikan utk kecantikan yalah kengkdg org bust bukan untuk muka kepe kengkdg untuk parut. Is it okay? Harmful?

    ReplyDelete
  19. Sis apa kata you tulis psl suntikan utk kecanantikan. Apa pendapat akak psl suntikan utk kecantikan yalah kengkdg org bust bukan untuk muka kepe kengkdg untuk parut. Is it okay? Harmful?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...