Monday, August 24, 2015

Applikasi Best Dari Bank Rakyat.

Hi


Ahhh lega bila ada applikasi TouchStyle camni. Sekarang zaman smartphone so semua benda di hujung jari dah hewhew and its 24 hours ya. 
Terus key in daily spending, senang so takde la tersasar.


Selepas tahui tentang applikasi TouchStyle dari Bank Rakyat yang baru-baru ni dilancarkan  Namee pun download untuk cuba-cuba. 


Selepas godek-godek app ni Namee dapati aplikasi ini direka khas dengan bercirikan mesra pengguna. Senang guna, mudah faham dan sesiapa biasa dengan memakai penggunaan app tentu suka. 

Interface warna-warni dan comel
 aplikasi terbaharu daripada Bank Rakyat ini diperkenalkan bagi memudahkan pengguna mendapatkan informasi terkini tentang produk dan perkhidmatan Bank Rakyat.
Strategi digital yang bagus oleh Bank Rakyat untuk meneroka pasaran baru khususnya dalam kalangan pengguna Gen Y kan?

Aplikasi TouchStyle ini membantu untuk mendidik pengguna mengenai cara pengurusan kewangan terutamanya dalam kalangan golongan muda. Namee tak muda lagi hewhweee… tapi syiok juga feature feature yang terdapat dalam TouchStyle

Benda yang i rasa leceh malas sekali is nak calculate belanja bulanan. Selalu i catit dalam kertas and letak dalam wallet apa yang MUST pay and apa yang tak penting. 

Contoh bila kat supermarket kita pergi amik barang yang penting dulu. Maybe if take few junk fod, ice cream mahal2 tu dah over budget untuk budget pasar. 

Tapi selalu akan over budget jugak! Maybe silap calcuation ke xtau lah sebab tulis atas kertas pun. 

So bila Bank Rakyat buat applikasi macam ni, memudahkan iols sangat ah camni. 

So dari gaji bulanan, i masukkan je then dia terus calculate kan percentage. Kita boleh siap2 kan list perbelanjaan harian dan bulanan. Then apps ni yang akan tolong kira kan ! Best la sebab takkan silap !



Masukkan semua perbelanjaan bill, dan duit pasar then settle. Dia siap calculate dah !







Contoh. Masukkan gaji bulanan berapa then bila dia appear in precentage then senang nak estimate samada we are on the right track or not !



Boleh masukkan daily budget siap2. 





Senang kan ? So mudah la guna apps TouchStyle ni. Takkan tersasar lagi dan well planned !


- Pengguna sistem operasi Android boleh memuat turun secara percuma aplikasi ini dari Play Store dan App Store untuk sistem operasi iOS.

Antara istimewanya aplikasi ini bukan sahaja bersifat mesra pengguna malah ia bakal menjadi aplikasi pertama di Malaysia yang dibangunkan berdasarkan prinsip Syariah!


Download sekarang uolls!!





7 comments :

  1. Bagus ada apps cm ni..slalu spend mesti tersasar je..haha

    ReplyDelete
  2. menarik nih boleh digunakan untuk kemudahan kita.

    ReplyDelete
  3. wah best aplikasi ini kak namee :-)

    ReplyDelete
  4. senanglah nak atur perbelanjaan dapur lepas ni :)

    ReplyDelete
  5. Makin canggih Bank RAKYAT!!

    Jemputlah ke blog saya Mom's thoughts have power

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...