Wednesday, August 26, 2015

Nak Pudarkan Parut Tak ?

Hi

Benda paling paling dibenci is 'parut' jerawat ! Sebab kekal ! Susah nak hilang ! Muka nampak tak kemas bila ada parut. Benda paling mencabar bila nak apply makeup is bila ada parut. Perlu apply makeup tebal tambah lagi dengan concealer berkilo kilo lagi untuk tutup scar. Payah. Sebab tu parut is musuh utama. Bila tumbuh jerawat , i paling menggelabah kalau dia akan tinggalkan parut. Cis ! Its like the end of the world. T_T Why me. 


Ramai yang ingat parut ni boleh dihapuskan dengan produk kelupasan. Kiranya apply produk yang mengelupas dengan harapan akan pudarkan scar. Padahal skin akan makin menipis then paling sedih parut tak hilang pun hahahhh. So please berhenti dari guna produk kelupasan. Takkan berjaya hilangkan parut !

The best way untuk hilangkan parut is dengan merawat parut tu. Sebab tu la wujudnya produk Hiruscar post acne gel ni ! 

Hiruscar post acne. 100% satisfaction test result. 

Gel Hiruscar post acne ni adalah anti-bacterialuntuk semua jenis parut acne dan parut gelap kekal. Yang paling best nya alcohol free ! Gel Hiruscar post acne ni membantu untuk merawat parut kesan dari acne.   Terbukti berkesan merawat dan memudarkan parut hitam atau merah. Sesiapa yang ada masalah jerawat yang potentially meninggalkan parut merah atau hitam jangan putus asa dulu, boleh cuba Hiruscar post acne ni. Parut yang bertahun lama pun boleh guna dan akan pudar !


Hiruscar post acne, formula unik 3 in 1 dalam merawat parut kesan dari acne. Antara kelebihan Hiruscar post acne gel is ...

1) Membantu untuk merawat parut gelap yang sedia ada. If korang punya parut dah bertahun lamanya , boleh cuba Hiruscar post acne gel ni.
2) Menghalang dari parut baru dari jerawat. Contoh if now skin ada jerawat, boleh awal2 apply Hiruscar post acne gel ni so that acne yang sedia ada takkan jadi parut. 





Hiruscar post acne ni dalam bentuk gel. Tak melekit langsung.

Anti bacterial Hiruscar post acne. Cara guna pun mudah je. Apply 2 - 3 kali per day pagi and sebelum tidur. Guna selepas skincare routine. Maksudnya if korang ada skincare routine pun boleh campur dengan gel Hiruscar post acne ni. 

Ni I bagi steps nak pakai. 

Apply skincare routine

Hiruscar post acne gel.

Then boleh makeup macam biasa !



See i try letak kt skin .This is my skin without any makeup. so boleh nampak texture gel Hiruscar post acne ni. 


Ni dah ratakan. Takde kesan berkilau atau berminyak langsung. Gel tu terus meresap dalam skin.  




Hiruscar post acne ni anti-bacteria so boleh dijadikan makeup based untuk kawasan skin yang berjerawat yang ada potential meninggalkan parut and area parut yang sedia ada.  Takde masalah sebab Hiruscar post acne ni meresap terus masuk skin. Tak berminyak langsung. 

- 100% anti-bacterial
- lighten and improve pimple scars and dark marks
- gets absorbed into the skin
- can be used under makeup
- light gel consistency and not heavy
- non-comedogenic
- alcohol-free
- suits sensitive skin
- doesn't cause breakouts



So yeayy ! Sangat user friendly ! 

Kalau nak cuba now boleh dapatkan RM12 off tapi kena download voucher dulu kat web Hiruscar Post Acne


Facebook page Hiruscar ni juga ada menjalankan kontest selfie sekarang. Senang je cara dia! Ambil selfie dengan Hiruscar Post Acne, post kat Facebook diaorang and uols berpeluang memenangi hadiah tunai mingguan! Hahhhhh yang berminat bolehlah layari https://www.facebook.com/Hiruscar.Gel.Malaysia untuk maklumat lanjut.
Toodles ! :)




25 comments :

  1. menarik nih. gigih print voucher. hihihi

    ReplyDelete
  2. Boleh guna untuk jerawat yang tengah naik x? Sebab kebanyakan gel jewawat ni membantutkan jerawat masak so bleh lihat ketulan jerawat terbantut pada wajah. Tu y klau dah naik biar je dia masak dan picit so semua isi keluar.

    ReplyDelete
  3. scar mmg my no 1 enemy bila jerawat turun no 2. mmg susah nak hilang.. sobsss

    ReplyDelete
  4. dari dulu nk beli benda ni, smua org suggest, tp mahaii.. huhu

    ReplyDelete
  5. Awesome laahh..nanti boleh lah I cube

    ReplyDelete
  6. thanks. insyaallah akan mencubanya..

    ReplyDelete
  7. terima kasih atas perkongsian kak namee,nak cuba hiruscar lah :-)

    ReplyDelete
  8. haa elok laa tu, parut demam campak time sek men dulu still ada lg sampai skarang..

    ReplyDelete
  9. Parut memang tak best gila, selalu risau kalau jerawat tggalkn parut. Rasa geram bila tengok cermin haha

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Pharmacy ada...cuba lah tgok mana2 pharmacy ...mungkin xsemua yg ada...

      Delete
    2. Pharmacy ada...cuba lah tgok mana2 pharmacy ...mungkin xsemua yg ada...

      Delete
    3. Pharmacy ada...cuba lah tgok mana2 pharmacy ...mungkin xsemua yg ada...

      Delete
    4. Pharmacy ada...cuba lah tgok mana2 pharmacy ...mungkin xsemua yg ada...

      Delete
  11. Macam best je krim ni. Nak kena cari gak ni... :)

    ReplyDelete
  12. banyak dah try produk yang nak hilang kan parut tp tade yg berkesan.. i will try this. tq kakak. :)

    ReplyDelete
  13. boleh cuba ni..dpt voucher plg..pstu boleh msuk contest selfie...hehehe..singgah bw..www.housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Boleh bagi adik try ni, sebab adik iday ada parut jerawat degil. thanks namee share ! :)

    ReplyDelete
  15. wahh..nanti nak cubalah :)

    Seronoknya kulit dah cantik
    Nak Kulit Flawless?

    ReplyDelete
  16. salam hi sis, nak tanya pakai hiruscar ni before pakai toner ke mcm mana?

    ReplyDelete
  17. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    Menghilangkan Bekas Jerawat
    .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...