Saturday, September 26, 2015

Adam & Noah Spa Day

Hi

Husband busy gila last week kerja straight. I pun sama la , ada time je tengok handphone reply email. Kalau mother mother sekalian nak jaga anak sambil kerja aka working housewife, please dont. Sebab perasaan akan bercampur baur nanti lama lama sakit jiwa. Satu nak kena displin, seriously i dah kelaut dah due date semua, so i refund je senang. 

Nak kena jawab client pastu dalam masa yang sama anak tengah tarik2 kaki nak perhatian. Yang i pelik tuh, time i tak pegang hp, diorang tahu pulak main snediri. Bila i pegang hp, tetiba dua dua menggelupur buat break dance depan we olls ni. Siap buat aksi kena rasuk. hahahh

Budak kecik pun pandai. Dia tahu mak dia tak focus kat dia. Contoh dua dua duk atas riba i sambil diorang tengok tv or egang toy tapi tangan i sebelah pegang handphone and kepala fikir benda lain. Seriously diorang dapat hidu ketidakfocusan mother mother. T_T 

So yeah i baru tahu kat Seremban ada baby spa. Dah lama plan nk bawak Adam n Noah gi spa. Dari 2 tahun lepas hahaaa tapi baby spa banyak kt KL je so yeah nk cari masa tu payah sikit. Tetiba haritu nampak ehhhh ada kat Seremban. Masa mula2 I pindah Seremban, hari2 mengeluh sebab takde banyal mall. Nowwwwww, i suka gila. Bersyukur gia dapat pindah Seremban. Best ah sini. Seriously ramai dr KL dah pindah Seremban 2 sini weyhh. 

Noah terkenal dengan sifat yang tenang, kurang nangis, happy ceria . Kan ? Tapi bila masuk je spa dah melalak2 hahaa.  I pun pelik dah. Jenuh pujuk. Kot la dia ingat spa apa pulak kan . bukan spa yg amoi pakai skirt pendek tu..bukannn. 
Haa tangan dah cengkam tu . Amoi skirt kau jangan kacau aku.

Mula2 masuk spa i risau Adam mostly sebab dia ni banyak benda tak kena. Semua amuk. Gerun jugak ni tapi excited nak cuba spa. Konon2 nak pampe diorang ah. Hoihh nasib baik ok.  Dia yang exctited lebih.

Tengah syok2 swim sorang tetiba petang tu ada budak pompuan sorang ada swimming lesson. Kecik2 dah belajar swim, iols ni sampai ke tua tak reti swim. Budak tu umur dalam 2 tahun lebih .

Excited nak baling semua benda. Terpelanting semua. I asyik say sorry je tapi biasa ah kot. I tanya budak lain pun baling barang camni ke..dia kata ada yang lagi teruk pun ada. Ok lega i ingat anak i sorang monster sikit. wewewe habis budak pompuan tu kena baling dengan Adam.  Alang2 asyik nk say sorry kat bapak budak tu I boleh nyanyi terus sorry sorry sorry naeke naeke naeke..


Boleh swim dalam 30minit je sebab takut budak letih nanti. Recommended 30 minit je then after that body massage . Package dia RM88 untuk swim n massage tapi Adam ni mne boleh duk diam. Payah nk massage pun. 

Mengamuk nk mandi lagi. 

Merayu kt pekerja spa..pleasee dukungg nk swim lagi. Last2 x massage pun. Swim jela. 

Syok apa kena massage. I lagi la xde mse langsung nk urut. Masa pantang dua dua anak mne ada massage. Sian kan. I tak pasti rahim i ada kt mana skang. T_T haha

Ok la baby spa ni. Best gak untuk budak2 sekali sekala. Ada personal swimming lesson lg.  

Lokasi kat Seremban 2 near City Park.  

haha



Toodles :)




16 comments :

  1. adam dan noah. besar dah doranggg.. comel plak tuu

    ReplyDelete
  2. I tak pasti rahim I dekat mana tu kelakar hahahaha

    ReplyDelete
  3. Bestnya kecik2 dah pergi spa..hehehe..

    ReplyDelete
  4. ahahaha adam adam. suka sangat dia swim sampai takmau massage. ok part rahim taktau kat mana tu kelakar hahaha

    ReplyDelete
  5. Rahim kat mana? Hahaha..tu lawak

    ReplyDelete
  6. comel ggila... budak2 mmg eksaited kalau nampak air

    ReplyDelete
  7. Same lah kita Namee takde massage pun masa dalam pantang..huwaaaa

    ReplyDelete
  8. Better namee buat sport-check kat mana lokasi rahim namee... haahah

    ReplyDelete
  9. Comeyla bila tengok adam paut2 nak minta dukung sebab nak main air lagi. hehe. next time namee kena bawak pergi main air dekat pool la camni. hehehe

    ReplyDelete
  10. Wah seronoknya adam dapat mandi dalam kolam sambil main bola warna warni spa, kak namee :-)

    ReplyDelete
  11. Kalau ai pun tak puas stgh jam mandi.. wakakaka..
    Nampak air.. mak budak automatic jadi budak2..

    ReplyDelete
  12. Nameeeee, pls share nama tempatttt...

    ReplyDelete
  13. ehh kat seremban pon ade? kat mana nameee..nanti nak balik rumah mak, boleh singgah. kat KL payah nak pergi..nak2 plak tempat2 jem ni.hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...