Thursday, September 3, 2015

Kurus dengan Kesejukan

Hi

Pernah tak rasa sakit hati bila dah bersenam, dah jaga diet pun tapi ada jugak lebihan lemak yang degil gila. Susah nak hilangkan lemak. Stubborn fat cells. Sedar tak sedar semua antara kita ada lebihan lemak yang kita nakkk sangat singkirkan tapi yeahhhhh mission failed. hahaa. Pernah nampak tak orang pakai tshirt fit tapi di bawah curvy tu ada benjolan2 ? Gaya confident dah tapi ada benjolan. Kadang2 benjolan tu bukan sebab makan tapi atas faktor genetik pun ye jugak. 

camni..


Siapa ada camni, put ur hands up ! meheee eh malu.

Jenis 'lemak' yang degil sangat2. Sapu lah krim kurus ke apa memang tak jalan dan susah nak hilangkan. So yeah dengan itu, sebab tu lah wujudnya teknologi CoolSculpting dari Me Clinic. Selalunya kalau program kurus dia akan pakai 'kepanasan / heat ' untuk buangkan lemak kan ? Tapi teknologi dari CoolSculpting dari ME Clinic ni gunakan 'sejuk' untuk singkirkan lemak2 yang degil tu. Research teliti dah dibuat dan terbukti 'kesejukan' membantu dalam menyingkirkan terus lemak tanpa merosakkan sel2 tissue2 kulit . Cryolipolysis terbukti secara saintifik  .

HOW COOL-SCULPTING WORKS
1) Siapa ada lemak2 degil di badan , angkat tangan please! Jangan malu2 hewhew
2) Teknologi CoolSculpting iaitu  kesejukan ( Crylipolysis) digunakan untuk target lemak2 degil ni dan singkirkan terus !
3) Dalam beberapa minggu, lemak benjolan yang paling kita benci tu akan berpisah selamanya dengan kita yayyy.
4) Result dari treatment CoolSculpting adalah tahan lama. Lemak2 tu takkan kembali lagi hoihh. Kawasan sekitar yang dibuang lemak tu takkan didekati lemak lagi. 
5) Result akan lebih maksima dengan amalan senaman yang konsisten. 

Nampak tak dari gambar yang kedua tu ? Lemak2 tepu degil akan jadi yang macam ketul2 biru tu then akan terus disingkirkan ! Teknologi cooling target untuk membantu buangkan terus lemak. Selalu concept in slimming centre yang gunakan heat is pecahkan lemak dan kecutkan molecule2 lemak, sebab tu bila ukur guna tali pengukur akan nampak size lebih kecil hanya kerana molecule2 sel lemak tu mengecut buat sementara waktu saja, tapi lemak tu sebenarnya tak hilang pun, hanya mengecut. Lemak tu akan pejal balik. So dengan cooling CoolSculpting ni lemak akan terus hilang !


Weight Loss and fat reduction berbeza ya. Ramai yang salah faham meheee. Sebab tu ada yang pergi slimming centre atau apply gel kurus akan kurus sekejap lepas tu gemuk balik. Faktor utama is kerana fat cells tu masih ada di badan cumanya berat jadi berkurangan dan ukur lilit berkurang sebab fat cells tu mengecut. 'Mengecut' saja tapi tak dibuang.

CoolSculpting by ME Clinic ni target untuk membuang terus lemak tu. FAT REDUCTION. Kalau fat reduction, fat cells akan terus dibuang jauh jahuh shuhh shuhhh dan result akan kekal sebab fat cells tu dah takde. Faham tak nih ? Pasni jangan keliru lagi hewheww.

Weight Loss

Fat Reduction



Faham tak beza antara weight loss dan fat reduction ? Samada korang nak kurus yang kekal atau acah2 kurus sekejap je tapi mudah gemuk balik ? Of course nak kurus permanent ! hehe

So good news untuk uolss ! 


1) Korang boleh signup dan dapatkan diskaun of a minimum 4 kali treatment of CoolSculpting di ME Clinic  Berjaya Times Square .

2) Akan dapat 3 bulan complimentary  unlimited pass at cawangan Curves Malaysia tapi hanya untuk gym , 30 minutes. Yes !

3) Dapatkan CoolSculpting treatment dan bleh bersenam at anay Curves Malaysia.

4) Selepas 3 bulan, submit your fat loss results and stand a chance to win  prizes bernilai more than RM6000 including addiitonal 3 months membership at Curves Malaysia !

Contest akan berkahir 30 September 2015. Keputusan dan pemenang akan diumum hujung December 2015 ! So korang ada 3 bulan dari sekarang untuk rebut peluang nih !

Boleh buat appointment terus untuk CoolSculpting treatment ..


ME Clinic
Berjaya Times Square KL,
LG-18, Lower Ground Floor.
Mobile : 018 222 8122
Clinic : 03 2143 3866
Email : enquiry@meclinic.com.my


2. Follow ME Clinic’s Instagram account @meclinictimessquare for more information 

Toodles !




























































9 comments :

  1. wahh.. unik betul.. cool blast fat cells..

    ReplyDelete
  2. bestnya la kalau dapat kurus macam namee,, mmm

    ReplyDelete
  3. Menarik lah cara dia. I am one of them. Tangan kurus gila. Tapi perut. Sabar jerlah. Caesarian lah katakan. Sekarang rajin buat senaman CRUNCH untuk kempiskan perut. Hehehe.

    Jemput:
    krzm85.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Contest berakhir 30/9..tp lpas 3m baru blh hntr result n join contest.cmner tu namee?agak blur sekejap.ke sy yg slh fhm??huhuu

    ReplyDelete
  5. Bape harga treatment tu namee?

    ReplyDelete
  6. Lemak2 tu dibuang ikut ape? Physically eliminate ke,ikut najis ke, ikut peluh ke ape ye? @nameeroslan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...