Thursday, October 1, 2015

Setiap Tahun Mesti Ada !

Hi

Mycybersale datang lagi. Setiap tahun memang standby dah untuk Mycybersale. Bagi yang tak tahu, Mycybersale ni adalah Malaysia’s Biggest Online Sales Event organized by Multimedia Development Corporation (MDec) . Nampak tak perkataan 'bigGEST' tu. Haa event online sales terbesar. So semua penjual2 online bergiat lah jual harga murah habis habisan . Saja syok nak bagi pembeli online ni menggelupur hahaa. Tapi benda yang best2 ni sekejap je. Mycybersale ni hanya dari 28 September 2015 sampai 2 Oktober 2015 saja. 


Awal2 lagi event Mycybersale dah launch by Mdec and KKMM.

Dalam tempoh tu barang semua runtuh. Salah satu online web yang join event Mycybersale ni is web nile.com.my . Berapa kali dah I share pasal web nile.com.my nih. Setiap tahun web nile.com.my ni dijemput untuk join event ni sebab web ni menjadi pilihan ramai. Meluat je. Tiap kali masuk web dia memang akan terbeli. Tak caya korang try ahhh , mesti adaaaa je benda akan rasa "eh aku perlukan ni !" . Dari barang rumah, perkakas dapur segala benda la.

Kali ni web nile.com.my nak kasi sales up to 90% . Lagi la aku tak tahan camnih. herghh. Siap  FREE DELIVERY untuk semenanjung Malaysia bagi pembelian minimum RM48 je. RM48 je boleh dapat 3 barang. hahaa. Diorang guna perkhidmatan POSLAJU. 

Ni antara items yang harga runtuh untuk event Mycybersale nih..

 Men Tee offers to RM17.90. Deal start on 29/09/2015, Pukul 11 pagi  boleh serang tapi limited 120 pieces saja. So sape cepat dia dapat lah. hewhew. 


 HANIYA 3 Colour Patchwork Chiffon Blouse- Orange discount to RM19.90. Deal start on 30/09/2015, 11.00 pagi. Limited to 120 pieces jugak. Blouse jenama HAniya ni design lawa2. I ada few pieces on Haniya.


 Men Rider/Leather Jacket  offer to RM33.90. Deal starts on 01/10/2015, at 11.00 pagi . Limited to 150 pieces je. KAlau nak acah Nicholas Cage dalam cite Ghost Rider, sila sila. haha. Smart. 


Canvas Shoes offer price RM15.90 on 01/10/2015, 2.00 petang. Stock untuk harga runtuh hanya 200 pasang saja. Lambat memang tak dapat ah. 



 OL Woman Heels #mycybersale2015 price for RM19.90, on 02/10/2015, 11  pagi. Limited to 100 pairs only


Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag discounted price RM29.90. Deal starts on 02/10/2015, 2 petang. Limited to 500 sets only.


Bukan time Mycybersale je akan ada FREE DELIVERY , time hari2 biasa pun boleh menggila shopping tanpa perlu fikir kos delivery tu. Dengan pembelian minimum RM48 je woih. 

Selalu buat sales. I kadang2 kalau time nasib baik tu memang beli dapat murah. Ni nak hujung tahun ni standby jela barang2 sales dr nile.com.my huewhueww..


Facebook : nile.com.my
Instagram : @nile.com.my
Twitter : nile.com.my


Follow us on our official wechat account nile.com.my


Follow us on our official line account nile.com.my











7 comments :

  1. tq bagi info memg rabak mata bila tgok big sale ni hi2 rabak poket

    ReplyDelete
  2. selamat pagi..
    Baru semalam shopping kat nile.. :)

    ReplyDelete
  3. Itulah.. kalau dah terbukak.. memang akan terbelilah.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  4. shopping lagi. banyak betul website Mycybersale ni. hahahaha

    ReplyDelete
  5. Ok. dah nampak jaket tu. Mesti beli. Hehehhe

    ReplyDelete
  6. He he kalo dah terbukak memang confirm terbeli :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...