Monday, October 12, 2015

CiUM Lip Balm !

Hi

A simple way to say thank you as appreciation to partner is thru kisses. For me even dah kahwin berpuluh tahun pun kena keep marriage exciting. I bukan nak ajar korang bercium bukan bukannnn takde tutorial kat sini woih. Hanya nak share pasal lip balm CiUM yang boleh enhance kissing experiences for couples. Tak semestinya lips kissing saja (hoihhh), it can be kisses on the forehead, cheeks, or everywhere hehehhh with ur soft and flavorable lips .


First time I jumpa lip balm yang paling unik macam ni. Selalunya lip balm berfungsi untuk lembapkan bibir yang kering je tapi i jumpa lip balm yang bukan setakat bagi kelembapan kat bibir but at the same time khas untuk pasangan lovey dovey jugak. Tapi part yang lovey dovey tu,  Haippp yang dah kahwin je boleh okays , kalau yang belum kahwin i call JAIS. ekekke. The first lipbalm untuk kissing experience lebih menyerlah. 


Its CiUM lip balm ! hehe. Unik and first kissing lip balm in Asia. Idea tentang kissing lip balm ni tercetus bila founder CiUM lip balm ni terpaksa berjauhan dengan kekasihnya since both kerja as pilot. Sorang based in semenanjung Malaysia, sorang lagi based in Philiphine. Cool gila both pun pilot hihiks. Boleh imagine tak bila dua dua berjauhan mesti rindu gila.


Ini dia CiUM lip balm ! Dah nama pun founder dia pilot yang sedang berjauhan dengan gf yang juga pilot juga, I excited gila bila tengok packaging dia.


See ! teheee



CiUM lipbalm ni ada 4 flavour. Setiap kotak akan dapat 2 flavour Sambal + Ais and lagi satu pair is S'Berry + Meeko.  Satu kotak RM29 saja. 


Sambal , Ais , Meeko and S'Berry 


My most favourite is S'Berry and Ais sebab ada rasa menthol. For CiUM Meeko ada rasa manis macam gula.  Sambal pun rasa manis tapi bau sambal hehe.

Apa kena mengena lip balm dengan kissing and appreciation towards partner ? weheee. Simple. CiUM ni boleh enhance kan kelembutan lips and as flavour. So yeah, eh shy shy ! Of course korang nak kiss ur partner with the softest lips right. 


My lips memang sangat kering sampai terkopek. Erghhh. Sangat best apply CiUM lipbalm ni sebab contains shea butter untuk lembapkan bibir. 


Bagus jugak kalau dijadikan sebagai hadiah. During Valentine’s 2016 akan ada pakej terbaru tapi limited edition lah . So kena pre-order dulu kalau nak sebab stock akan cepat habis as high demand dari AirAsia. CiUM lipbalm ni dijual dalam AirAsia flights jugak ! Cool gila , packaging dia pun ala-ala pilot . So stock akan cepat habis la untuk yang pakej limited edition nih. 


Ni sikit preview untuk pakej terbaru..




Ada dua pair dengan perisa terbaru ! JUMBO/ Ying and ZAC/Kimmy ! 



Bila apply lips rasa lembut je.  Boleh dibeli di website official CiUM www.ciumkiss.com dengan harga RM29 saja ! Actually ada dijual onboard dalam semua AirAsia flights ! Tapi kalau nak murah better beli kat website saja . If nak beli for present pun boleh. 

Haaa, lagi satu best . Senang2 boleh menang RM1500 cash! Ada contest yang senang sangat , hanya perlu record video korang , of course husband n wife. Kisses can be on the forehead , dekat pipi, dekat hidung, dekat mata sukahati korang lah haha tapi pemenang akan dipilih mengikut berapa lama video kiss tu. then upload to youtube.

Dengan syarat dalam video kena ada jam and kotak lip balm CiUM . Contestant yg video cium dia paling lama akan menang. 

Bukan cium yang eww ewww lebih2 tu woih. Contoh: kiss pipi husband then tahan pa berapa lama u boleh letak ur lips kat pipi hubby tu haha. On ur own creative way nk buat mcm mana. Or nak cium seribu kali ke on ur wife's forehead.

Senang je kan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ pastu email ke ciumandkiss@gmail.com 

Tu je. Tapi jangan lupa dapatkan lip balm CiUM kat website dengan harga hanya RM29 dapat dua lip balm !

Nak beli murah boleh beli dari sini !
www.ciumkiss.com

Toodles !







4 comments :

  1. Singgah pagi isnin...
    boleh cuba nie..walaupun skrg nie dh ade lipstik..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Boleh sweet sweet dengan hubby sekali...

    ReplyDelete
  3. seriously nak.. tapi tgh berjimat cermat skrg ni.. so mmg tgh nak hbiskan lipstick yg sedia ada je.. huhuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...