Friday, October 2, 2015

Kira dan Menang

Hi

Yang paling memudahkan hidup untuk membayar bil dan urusan penting, dalam masa yang sama nak bagi hiburan permainan mudah . Tak cukup lagi, siap nak bagi hadiah pulak tu bukan calang2 wang tunai RM10,000 . Eh apa dia ? Masih ada ke dikalangan korang yang bayar bil cara manual ? Kenapa menyusahkan hidup kalau ada cara yang di hujung jari woihh ? Its 2015, i barely see orang guna hp cap ayam. Semua dah guna smartphone. 

Nak transfer cash , nak bayar bil, nak beli top up, nak check transaksi harian eh semua lah online. Tak payah beratur, baring atas katil je boleh transfer duit weheee. Dalam banyak2 bank , RHB Bank adalah bank favourite sebab suka buat kejutan camnih.

100 peluang untuk 100 pemenang. Game paling senang. Dah biasa masuk peraduan kira2 benda tersembunyi ni tapi bezanya dulu hanya menang pensil warna 12 batang mehee. So ini nak memang RM10,000 . Kira dengan teliti. Setiap kali nak join contest mudah ni , hanya perlu buat any transaksi menggunakan RHB bank online then reference no tu guna sebagai ticket untuk masuk contest. Boleh masuk contest banyak kali. Setiap reference no yang ada boleh guna untuk join contest. 

Tak kisah la transaksi apa, samada bayar bil ke, beli reload ke, transfer cash ke.....


“Where’s Avatar? Spot, Count & Win”. Hanya perlu kira avatar RHB Bank yang warna putih tu,


Sedia . Start now!

Once tekan click je hah mata cepat merayap kira bearap avatar yang ada.

Erghhh berapa avatar semuanya ? Avatar putih pakai speck nerd merah tu.

 Bila dah yakin dengan pengiraan, terus masukkan jawapan then isi borang untuk submit. Jangan lupa masukkan reference no transaksi . Lagi banyak kali masuk contest, lagi besarlah peluang untuk menang ! 

Boleh join contest banyak kali untuk setiap transaksi yang cecah RM30 . 

Senang je kan?

Pastu berpeluang menang RM10,000 .






Selamat mencuba ! If nak join contest boleh terus ke...




5 comments :

  1. jumlah min 30 je eh sis...best tu..tp xde rhb bank.huhu

    ReplyDelete
  2. tq info ni...yaya nak join laa... :)
    jom masuk bloglist Belog Best yaya... :)

    http://www.yayacendana.com/2015/09/senarai-belog-best-de-yaya-cendana.html

    ReplyDelete
  3. Oh baru saya tau rupanya avatar je untuk menang peraduan ini, kak namee, ingatkan susah sangat :-)

    ReplyDelete
  4. setakat ni tak de lgi akaun bank rhb.. macam nak kena ada je..

    ReplyDelete
  5. Untunglah, klau menang..
    http://no-ordinaryblog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...