Tuesday, November 3, 2015

aQu Skincare

Hi

Yayy tahniah aQu skincare. Finally dah launched set 5 in 1 set aQu skincare. Set lengkap untuk penjagaan kulit wajah. Nak jaga kulit, simple je. No need ribuan ringgit pun weyh. Hanya perlu cleanser, toner,  moisturizer , scrub untuk singkirkan sel kulit mati setiap minggu and yes of course sunblock untuk avoid UV . Tu je. Oh lagi satu banyak je produk berkualiti dalam harga mampu milik macam aQu skincare ni. 



Pelancaran aQu skincare oleh Yang Mulia Tengku Mudzaffar Tengku Zaid, Executive Director of Fountain of Health Sdn Bhd dan aQu Brand Ambassador Carey Ng, Miss Universe Malaysia 2013. 

Adura Kamarul Zaman, Marketing Director of Fountain of Health Sdn Bhd

Masa mula2 dengar aQu skincare ni ingat dari Korea ke Jepun ke sebab image and kualiti dia. . Ni lah dia set 5 in 1 aQu skincare tu . Senang nak dapat, boleh beli dari Watson saja. 


Set 5 in 1 sesuai for all skin types , dan semua peringkat umur. Diperbuat dari plant dan fruit extract !




Cleanser  : Cleanser ni best sebab as makeup removal jugak. So makeup bedak2 yang korang apply tu boleh terus cuci je guna cleanser aQu ni. Antara bahan2 dalam cleanser is Licorice and Chamomile extract yang bantu balance kan skin. Sebab tu la sesuai untuk semua skin type . 


Toner : Ramai yang suka skip toner sebab malas nak apply. Serious toner sangat penting untuk singkirkan sel kulit mati dan kotoran dalam liang pori. I very expert like datt . hiihihh. Antara2 bahan2 best dalam toner ada Bearberry extract and Licorice  , yang membantu untuk sekatakan kulit. 


Radiant Moisturizer : Sebelum tidur apply ni , esok bangun kulit akan jadi lebih lembut and ada kuasa anti-wrinkles. Bagi sesiapa yang tak tahu, skin kita akan repair masa kita tengah tidur. So pentingnya bagi skin kelembapan yang cukup. So yeah tips awet muda. 


Face Scrub : At least seminggu sekali kena scrub kulit muka untuk buang sel kulit mati and singkirkan kotoran yang tersumbat. !


CC Cream SPF35 : Sebelum keluar rumah, sila apply CC Cream ni, ada sunblock SPF35. Bagi kelembapan pada skin dan protect dari sinaran UV yang merosakkan kulit ! CC Cream aQu skincare ni tahan berjam jam . 


5 steps penting ! Simple kan !



Natural beauty aQu Brand Ambassador Carey Ng, Miss Universe Malaysia 2013. Makeup tipis pun cantik.





Senang macam ni , sebab dah lengkap 5 in 1. Harga pun sangat berpatutan boleh dibeli di Watson je. Cawangan Watson dimana2 pun ada wehee takyah pening kepala. Confirm puas hati. Yang penting displin. I suka skincare yang dicipta untuk semua peringkat umur, takde la pening nak pilih2, so boleh kongsi jugak.




Cuba tengok video aQu comel ni, boyfriend curang pun tak heran. Cantik untuk diri sendiri lagi best.. ekekkeke

Boleh dibeli online dan dibuka untuk agent juga di web 

019-276 2278




3 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...