Monday, November 30, 2015

Protect True Love

Hi

I banyak belajar perasaan sayang dan menghargai since jadi mommy . The meaning of true love. Dulu biasa jadi anak yang spoil yang suka buat hal dan tapi tetap selalu disayangi je oleh mak bapak . Lepas ada anak, perasaan nak sayang and balas jasa mak bapak tu lagi membuak2. Tetiba mula menghargai orang sekeliling secara serius especially family. Precious lessons that my children have taught me.  Camtu ah.

Bila sayang, rasa nak protect. Sama macam bila sayang handphone, terus laju2 gi beli screen and case protector. Takut jatuh nanti calar, nanti pecah nanti retak. eh sama je ! Conceptnya dengan sayangi orang yang kita sayang. Lebih bernilai kot dari handphone tuh . Nilai tak boleh dinilaikan. Harga handphone 3 ribu pun sayang sangat siap gilap hari2, apa lagi orang yg kita sayang and care.

Eh tapi kita boleh protect orang yang kita sayang dengan skim protection yang bijak dari Zurich. Zurich menyediakan insuran yang menepati kehendak kita dalam misi menjaga orang tersayang. Kempen yang tengah diwar-warkan sekarang is kempen #protecttruelove !

So far apa yang korang dah buat untuk protect true love korang ? Dengan dunia luar yang makin terdedah dengan bahaya ni, rasa macam nak lock je diorang ni tak bagi keluar rumah haha. For me 'lock' sangat symbolize 'protection' .  Selaras dengan kempen #protecttruelove dalam misi 'protect' orang tersayang !

Dalam kempen ni, korang boleh dapatkan lock yang siap engrave nama korang atas lock tuh. Camni !!


Nampak tak siap ada nama Namee tu. Thank u Zurich !

Cara nak dapatkan lock engrave ni senang je. Hanya perlu join simple contest then akan dapat lock ni and hadiah bernilai menanti jua untuk kisah yang paling menarik ! Dengar hadiah lagi la excited ekekekee.


 STEP 1
Pergi website Zurich .Then isikan nama dan tarikh . 




STEP 2
Upload 3 gambar anda bersama tersayang. Bersama caption story tak lebih 1000 words tentang gambar2 tu. Story yang paling akan menang hadiah.


 STEP 3
Isi nama , IC, email dan no phone,

Submit !


Simple je kan !

  
Kat depan Fahrenheit 88  ada Zurich sculpture, Korang boleh lock mangga korang tu kat situ. Tak kisah gunaa lock lain ke then tulis nama korang.

Dalam usaha kempen #protecttruelove  !





Sambil dapat lock engrave nama korang, berpeluang dapat hadiah lumayan ini ! 


Grand Prize: Travel Voucher Worth RM5,000.00
Second Prize: iPhone 6s X 2 (RM3,200.00 each)
Third Prize: RM500 Cash X 10

Consolation Prize: Zurich Merchandises X 100


Toodles !







4 comments :

  1. Nampak nama cik epal di situ.. ;)

    ReplyDelete
  2. pheewwiiittt....! :)
    memang sangat-sangat-sangat lah perlu melindungi orang2 tersayang sedaya yg kita mampu usahakan...

    ReplyDelete
  3. kemain tu lock2 mangga... nasib baik bukan pelam.. hahah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...