Saturday, December 12, 2015

Lazada , The Biggest Sale of The Year !

Hi


Jualan hujung tahun kini datang lagi di Lazada Malaysia, seperti tahun-tahun lepas Lazada menjanjikan jualan dengan diskaun hebat. Pelbagai barangan dari elektronik, barangan bayi, peralatan dapur ,  perhiasan rumah dan banyak lagi. 


17 kategori dengan diskaun sehingga 95%. Jualan hebat ini bermula 10 December hingga 12 December 2015. 




Biasa la, nama pon seorang Ibu, mesti nak check kategori Toys, Kids & Babies dulu kan. Kategori ini siap ada diskaun sehingga 92%. Tengah-tengah intai, terjumpa carseat murah ni, hanya RM95. Kalau ada voucher, mesti lagi murah dari ni :)


Wee Wee Drypers hanya berharga RM89 untuk 3 packs? Boleh la buat stok dekat rumah kan. Okay masuk chart. Hahahaha




Untuk mainan pula, Namee suka pula dengan education board ni. Memang sesuai untuk Adam. Kalau korang nak beli atau nak check barang dari kategori Toys, Kids and Babies ni boleh klik link ini : http://www.lazada.com.my/shop-toys-babies/


Namee kan sekarang busy dengan business Namee, penat tu memang ada. So, perlukan rehat secukupnya. Bila tengok bean bag murah dekat Lazada ni, rasa macam nak beli 1 or 2 or 3 or 4. Untuk Isham, Adam, Namee and Noah. Hahaha. 



Cantik yang warna purple ni. Kalau nak lagi murah, ada bean bag yang harga kurang dari RM100 dengan pelbagai warna. Make sure check size or weight. 2.5 kg memang sesuai untuk adult siap boleh baring. Kalau 1 kg, sesuai untuk kanak-kanak. Boleh check link ni check bean bag yang lain : http://www.lazada.com.my/shop-hl-bean-bag-chairs/

Sebenarnya banyak lagi barang yang boleh dibeli dekat Lazada ni. Selain dari jualan hebat ni, Lazada ni memang rancak anjurkan contest. Boleh la check Facebook Page Lazada and Instagram Lazada. Ada satu contest dekat Instagram Lazada, berpeluang untuk menang Nexus NP dengan hanya like, komen dan tag. Best kan? Hehehe

Khas untuk blogger, sekarang ada blogger contest and menang hadiah AirAsia Big Points dan cash sehingga RM600. AirAsia Big Points tu boleh guna untuk redeem tiket flight taw. Kalau berminat nak join contest tu boleh klik link ni : http://goo.gl/KtivN7



Jangan lupa Online Revolution di Lazada hanya selama 3 hari bermula 10 December hingga 12 December! Check this link ini untuk shopping ye! 













1 comment :

  1. Eh bukan November dah lepas ke? Diorang buat sale 11.11 then 10.12 until 12.12 (Today)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...