Monday, December 7, 2015

Siapa Yang Taknak Ni.

Hi

Hujung tahun tiba lagi. Selalu kalau nak shopping, time hujung tahun lah paling syok sekali. Sebab kebanyakan penjual akan nak habiskan stok weyh ! Kadang saja sebagai tanda appreciation dekat customer, then sebab new year nanti of course nak keluarkan design baru so design yang 2015 nak kasi licin. Time ni lah syok dapat harga murah woihh ! nile.com.my pun nak buat clearance sale ni ! Year End Clearance 2015 
bermula dari 7/12/2015 - 12/12/15 je lah. Weehee tapi confirm licin awal, sebab i selalu beli kat nile.com.my , memang tahu sangat lah orang rebut2.

Item untuk clearance sale is up to 95% , haa tinggi gila kot . Barang jatuh harga berapa hinggit je camtuh. Tapi ada syarat, sorang boleh beli 2 item je yang harga clearance ni. Ye la to be fair untuk semua orang lah. Jangan tamak haipppp. 


Ingat tak i juga gila nile.com.my meheee


Ni antara barang yang bertuah dalam clearance sale ni !




CLEARANCE SALE MULA DARI 7 / 12 / 15 , JAM 12 PM 









CLEARANCE SALE MULA DARI 8 / 12 / 15 , JAM 12 PM 

















CLEARANCE SALE MULA DARI 9 / 12 / 15 , JAM 12 PM 








CLEARANCE SALE MULA DARI 10 / 12 / 15 , JAM 12 PM 











Yang i tunjuk kat atas ni hanya sebahagian je, banyak lagi weyh yang dalam clearance sale ni. Jubah and blouse banyak choice ! Kat sini http://www.nile.com.my/page.php?cd=107


Haa sempena year end sale n siap free delivery dari 1 hingga 12 December 2015 ok ! 


Rambang mata tengok jubah bleh jadi harga 30 hengget je dari harga asal. Terjah sini












10 comments :

  1. I pun jadi gila kejap baca cerita u ni namee...terus nak terjah..kikiki

    ReplyDelete
  2. slalu nk grab promo item xdpt...walhal fllw je time yg dia bg..tp slalu tgk ttbe sold out xsmpai 1 minit kot...huhuuhuhuh

    ReplyDelete
  3. bestnya sale ni..tapi selalu try nak beli mesti tggl yang x best je....x pernah dpt yg berkenan...hukhukhuk....btw....rindu Namee gojes ni...

    ReplyDelete
  4. betul..betul..nile.com.my mmg tgh bg clearance sales sekarang ni..best!

    ReplyDelete
  5. memang menggila kalau bukak website nile.. rasa nak beli semua benda.. huhuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...