Saturday, December 5, 2015

Susu On The Go


Haii
Breastmilk or formula milk. Apa apa pun, of course mak nak yang terbaik untuk anak. 9 bulan mengandung then struggle menahan kesakitan bersalin . Siapa yang tak sayang anak. So jangan judge each other okays. Haiippp. 

Semua orang pun tahu kelebihan breastmilk. I sendiri x berjaya breasfeed babies sampai 2 tahun. Tapi jangan sesekali nak memperlekeh usaha orang lain untuk fully breastfeed anak sampai 2 tahan walau apa pun rintangan diorang. Susu sikit ke, susu cair ke. Bagi semangat. Begitu juga sebaliknya. 

My sister fully bf and i support plus salute usaha dia walaupun sibuk kerja. Susu ibu yang terbaik.

Mother mother sekalian lets support each other. Bila dah mula bagi baby formula milk, memang macam2 lah kena sediakan sebelum keluar. Wehee. So selagi boleh breastfeed, chaiyok! 

Antara kelebihan2 susu ibu yang limited edition punya hehe i tulis kat sini ...5 Kebaikan Utama !

Ni i sekarang ah...

Kalau nak travel, Beg penuh dengan susu formula, air panas, air masak, extra bottle, sabun cuci botol, berus botol segala mak nenek. Kalau susu ibu takyah, bawak boobies je heheh





4 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...