Sunday, December 6, 2015

The Power of Scent

Hi

Memang dah terbukti dari kajian, bau wangian dapat menstabilkan mood seseorang. Especially bila penat, akan rasa lebih cepat gemuruh and cepat marah. Cuba imagine diri dalam LRT train tengah balik kerja diapit oleh manusia yang berlemuih berpeluh. Wey, annoying gila kot dengan bau badan masing2. Tapi cuba imagine kalau semua pun wangi ? Perjalanan dalam LRT untuk sampai ke destination pun rasa kejap je kan. ekekke.

See, terbukti wangian boleh stabilkan mood seseorang. Kalau tak, takkan la wujudnya rawatan aromatheraphy yang meggunakan kaedah bau-bauan dalam merawat. Kalau nak tau, perempuan boleh jatuh cinta dengan bau saja okay. ekekek. 'The Power Of Scent' ! Betapa power nya wangian boleh mengubah mood seseorang dan persekitaran.

Memang power. Kleenex pun dah keluarkan produk tisu terbaru dengan bauan yang best sebab faham kepentingan bauan dalam kehidupan seharian ! Tisu wangi. Dah la tisu Kleenex ni lembut pastu now ada bau pulak. hewhew. Dua keluaran terbaru.

Kleenex Scented - Cherry Blossom and Rose Essential Oil


Sangat wangi. Haritu sempat join event Kleenex di One Utama. Ramai ! Korang ada yang sempat singgah tak ? Siap boleh dapat jambak bunga dari tissue and free sample of tissue Kleenex 'The Power Of Scent'. I siap belajar origami nak lipat tisu jadi bunga rose. 



I kena ajar orang lipat origami tisu . 

Tehee ! Very expert like that !

Sangat ramai, siap tak cukup meja lah. hehe. No worries pasni korang boleh belajar lipat origami tissue dari video yang Kleenex sediakan !


Sejambak bunga rose dari tisu ! Takyah beli bunga rose dah camni, lipat je origami tisu rose then bagi kat isteri/ girlfriend . ahaa effort that count !


Senang je nak lipat jadi rose. Hanya 3 helai tisu je untuk satu tangkai rose. Balik rumah pun i praktis lagi . 

Ni video tutorial lipat origami menggunakan tisu, sangat simple ! Boleh buat untuk hiasan barang hantaran jugak ni. hehehh jimat and wangi !  Ikut je steps satu persatu, esti boleh sebab steps dia simple je !

tutorial origami video


When was the last time you made something special for your loved one? No matter the occasion, you can always count on a special handmade rose flower with Kleenex Scented Facial Tissue to delight him or her! <3 Watch this video to get your mood inspired and try out the rose origami today with a free Kleenex sample pack here: http://bit.ly/KleenexPowerOfScent-FBPPV2 :)
Posted by Kleenex Malaysia on Tuesday, 24 November 2015
Senang je kan ! Lepas ni boleh try lipat . For me, tisu is salah satu benda yang penting gila . Dalam handbag mesti ada standby, dalam kereta pun mesti ada sekotak, kat dapur ada, kat ruang tamu, kat semua tempat lah mesti standby tisu. Nak nak kalau jenis yang selsema cam i ni, haha tisu is my bestfriend. Lembut and ada bau yang best. 




Wangi sangat bau tisu Kleenex Rose Essential Oil ni, sampai balik event pun i bau je paket tisu ni dalam kereta. hahaa. Sangat menenangkan lah bau dia. Padahal masa on the way back dari Kleenex event tu jalan jam gila kot, tahu lah area One Utama tu macam mana kan tapi sambil drive tu bau tisu bau Rose essential oil ni terus rasa tenang heheh. The power of scent !

Boleh dapatkan tissue free Kleenex 'The Power of Scent' dari sini ....

Kleenex Scented


Siapa naik LRT balik kerja jangan lupa standby dalam bag ! Sambil berhimpit tutup hidung dengan tisu Kleenex Scented ,terus imagine ada dalam garden. Eh !




9 comments :

  1. Nameee cantikkk la bunga ros, hope lepas ni kleenex boleh kuarkan warna lain pulak. hahahaha semata2 nak buat origami ros tu. Japg nak bagi link dekat Islam. Nak bagi hint dekat dia. hahaha

    ReplyDelete
  2. comelnye namee :). flower bouquet tu cantik sangat :)

    ReplyDelete
  3. Tapi kena cover sikit kalau nak tutup hidung, kotlah ada yang perasan, kecik hati dia ingat dia busuk sangat sampai kita tutup hidung.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Tadi, keluar iklan ni kat youtube, so, i pun isi form. Harap2 depa pos cepat..hehe.
    Sebab tisu baru je beli ni, kleenex jugak, vintage punya.. banyak kotak lagi ni. Dah terbau-bau garden.. TOP HOME REMEDIES TO FIRM SAGGING BREASTS

    ReplyDelete
  5. Simple je buat bunga tu.. Blh cuba laa nanti.. Wawa redeem sample, belum sampai lg.. Nak gak bau scent ni..

    ReplyDelete
  6. Wahh..cantik la sis namee secantik flower bouquet je. BTw saye pon suka jgak bau wangi2 nie..tenang je rase ")

    Jemput singgah blog wanza :)

    http://wzalehawismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. suami pun selalu tekankan untuk sentiasa wangi.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Bunga cantik..costume cantik..tapi orang yg menulis blog ni lagi cantik..hehe..nak tambah cantik dan blink-blink mai singgah blog saya join Gold Giveaway #1 by Qiya Saad Powered by Sayap Infiniti Network..memang berbaloi-baloi..utk join sila klik link kat bawah..

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=0

    ReplyDelete
  9. Cantik dan berguna jugak kan....dapat bunga dan dapat lap2 hihihihi...."wanita dgn tisu tidak dapat dipidsahkan" ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...