Thursday, January 21, 2016

Pagi2 Lagi Dah Shopping !

Hi

Tahun Baru Cina datang lagi ! Setiap tahun , Chinese akan ada zodiak haiwan yang berbeza dalam perayaan Chinese New Year ni. Kawan sekolah dulu bagitau .Zodiak Cina haiwan adalah satu kitaran berulang 12 tahun, dengan setiap tahun diwakili oleh haiwan dan sifat-sifat terkenal haiwan zodiak tuh. Secara tradisinya haiwan-haiwan zodiak telah digunakan sehingga kini .

12 haiwan zodiak tu apa ? Haa sape tahu ? Kalau kat calendar , selalu kan ada. 12 haiwan tu is :  Tikus, Ox, Tiger, Arnab, Naga, Ular, Kuda, Kambing, Monyet, Ayam, Anjing, Babi. Bagi tahun 2016, kita berada dalam tahun monyet, di mana orang Cina akan menyambut tahun baru pada 8/2/16

8 /2/ 2016 ni lah Chinese New Year ! Excited sikit dengar musim2 perayaan ni sebab segala mall dan online web buat diskaun berbaloi2 up to 90% ! So bukan takat bangsa Cina je excited nih, yang melayu, india , iban ka semua sekali excited ! ekekek



Makanya sempena Chinese New Year ni, banyak la diskaun ekekek. Macam biasa lah web nile.com.my ni . Dah la web ni memang jual murah pastu kalau diskaun lagi la murah. hahaaa. Nak cari barang dapur ke, barang rumah, alat senam ke, baju ke semua ada lah sini !

Bagi meraikan tahun baru Cina this year aka tahun monyet, website online terkenal Nile.com.my Malaysia Trusted Online Shopping, is running sales campaign dari 18/01/2016 sampai 29/01/2016 ! Diskaun up to 90% off pulak tu waduhh  !  Setiap orang boleh grab satu  item je , siapa cepat dia dapat. Alaah apa susah, gi la buka akaun kat nile.com.my banyak2 then satu item beli guna akaun lain2 ekekke. Kata nak grab semua item 90% off kan heheh.

Ni antara barang yang tengah hot !


Product: Men Shoes/ Loafer
CNY2016 Sales price: RM21.50
Date: 20/01/2016
Time Start: 11am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity:150 pairs only

Product: Special Design Men Jacket
CNY2016 Sales price: RM21.90
Date: 20/01/2016
Time Start: 2pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity:300 pieces only

Product: Haniya Geomatrical Stripes Printed Design Blouse - Red
CNY2016 Sales price: RM19.90
Date: 21/01/2016
Time Start: 11am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 pieces only

Product: Fashion Trendy 5-in-1 woman Bags
CNY2016 Sales price: RM49.90
Date: 22/01/2016
Time Start: 2pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 sets only

Product: Double Button Slimfit Jeans
CNY2016 Sales price: RM18.50
Date: 25/01/2016
Time Start: 11am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 pieces only

Product:  Leopard OL Heel
CNY2016 Sales price: RM18.50
Date: 25/01/2016
Time Start: 2pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 230 pairs only

Product:  Student/Traveler Backpack 35L
CNY2016 Sales price: RM22.20
Date: 26/01/2016
Time Start: 2pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 240 units only

Product: Fitness Chin-up Horizontal Bar
CNY2016 Sales price: RM18.50
Date: 27/01/2016
Time Start: 11am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 350 units only

Product:  Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag 
CNY2016 Sales price: RM29.90
Date:28/01/2016
Time Start: 2pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity:500 sets only 

Product: Haniya Chevrons Stripes Design Blouse - Army Green 
CNY2016 Sales price: RM19.90
Date: 29/01/2016
Time Start: 11am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity:300 pieces only 


Dah la harga murah, FREE DELIVERY lagi with pembelian miniumum RM48 ! Dapat 2 blouse and 1 barang lagi waahh best . Poslaju akan hantar ke rumah kita !




Apa lagi ! Semua barang limited okeh ! haha sekelip mata sold out. 




























6 comments :

  1. apaa ni kak nameeee baru nak simpan duit kak namee dah menggoda nafsu balik haha T_T

    ReplyDelete
  2. kenapa pula cny 8 ogossss? lamanyaaaaaa lagi

    ReplyDelete
  3. 8th February namee.. bukan 8th August :) :)

    ReplyDelete
  4. dh bertahun mmg xpenah dpt grab offer nile..kdg rse mcm tipu pun iye...tnggu tepat2 time tgk2 dh sold out walhal ade beratus item sblum tu...ermmm...

    penah skali berjaya...siap dh wut payment..tup2 smpai brg xckup...rupanya yg promo item tu dah sold out..rse mcm ditipu je..sbb beli brg yg lain tu nk ckupkan free delivery tambah dgn promo item...huuhuhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...