Wednesday, March 23, 2016

Bau Best !

Hi

Haritu pergi pelancaran jenama perfume DewAmor Signature by Nizam . Sebelum masuk dewan, dah bau dah perfume semerbak. Bau sedap gila, i pun dah gila sambil jalan cari table dalam dalam hati i dah bisik dah hopefully lah dalam goodie bag ada dapat juga satu botol haahaha chiaa chiaa chiaa . Dapat !! Eyy suka ! Ni diaa, i ni dah la bangsa payah nak suka perfume. Dulu beli yang harga dua tiga ratus bau alahai x tahan lama pun. Menyampah ! Sejak tu i takde pakai perfume pun. Tapi skang dah mula balik DewAmor je. Bau serious best.

I dah berkurun dah stop guna perfume sebab i rasa bazir bau tak berapa nak tahan. 


Kalau spray kat baju , memang i asyik tarik2 nafas je sebab nak bau perfume sendiri hahaah chiaa chiaaaa
Bau , floral fruity. Memang sedap bau. Bukan bau kuat bunga yang pening tu..tapi bau sedap haha bau bunga2 dan buah2 apple, mango, strawberry , grapefruit.  Payah nak cerita. Tapi kalau korang bau, mesti suka. Ni pun duk rumah , i spray kat tshirt pastu tekup2 hidung dalam tshirt sebab nak bau . Perfume yang i beli harga 2 3 ratus pun tak tahan lama sangat tapi DewAmor ni tahan lama. Kalau i spray sikit pun bau tahan sampai ke malam lekat kat baju.


Nizam ni actually orang kuat marketing, memang famous adik Nizam ni, i memang pernah dengar nama dia. Umur baru 18 tahun, tapi power. Kalau orang marketing ebay2 , social media online ni mmg kenal lah adik Nizam ni. Kagum. Walaupun dia OKU, lumpuh seluruh badan hanya boleh gerakkan 3 jari je dari kecik and doctor siap estimate dia boleh hidup 19 tahun je tapi dia tak pernah gv up in life. Yela, manusia bole kira2 saja tapi Allah maha mengetahui. Syabas adik Nizam. Kakak namee so proud of you (ayat mintak 10 botol DewAmor Signature lagi hihiihihihi)


Before this dia jual perfume orang lain , produk orang lain sampai meletop2. So skang Nizam lancarkan perfume dia sendiri ! 









Packaging pun cantik kan. Hope pasni DewAmor keluarkan perfume lagi...i wantttt. 


Tenang2 dulu, padahal time balik masuk dalam kereta duk cium2 baju sendiri hahaa. Asyik tarik nafas je.

hihi ni i duk kat rumah pun spray sebab geram bau dia best !
Kawan i nak sample dalam goodie bag i ni, i tak bagi ! hahaha 

Korang kalau nak sample, boleh dapatkan kat page 


Tahniah Nizam! Thank you juga sebab dah buat i pakai perfume balik heheh. 












8 comments :

  1. tahniah nizam.. kecatatan bukan penghalang tuk berjaya kan..

    ReplyDelete
  2. kak namee....sy baru je try daftar tadi. They said, shipping day in between 1-3 days. So tengah menunggu. Saya pun maciam akak juge. Susah sikit nak melekat dengan perfume. sebab setiap kali pakai mesti akan pening atau bau tak melekat lama atau bau semaciam..hehehehe..btw tq info

    ReplyDelete
  3. mmg wangi namee...slurp slurp..hehe

    ReplyDelete
  4. Wahh menarik branding dia.. comel je punya design.. Jarang orang OKU boleh berjaya macam ni.. Sebak pula baca artikel ni, tapi rasa kagum sangat dengan semangat nizam...

    moga dia berjaya di dunia dan di akhirat..


    www.mejuez.com

    ReplyDelete
  5. ada baca pasal perfume ni dekat blog abg denaihati. sungguh respek dengan nizam. mula jual perfume orang, sekarang keluarkan perfume sendiri. bila baca entry ni, rasanya memang betul-betul wangi la ek..kena beli satu untuk orang rumah ni. hehehe

    ReplyDelete
  6. tengok botol pun da menarikkk apa tah lagi bau nya! huwaa nk cuba jugak la. Aina da la gila perfume. huhu

    ReplyDelete
  7. kite dah dapat sample Wangii hehehehe harini duk pakai Dewamor je hihihi.

    Terbaikla Nizam ni. Smoga berjaya untuknya

    ReplyDelete
  8. I pun request jugak. Tapi belom smpai lg. Tertarik dgn dia punya marketing. Hope perfume ni boleh msuk list wajib ade lerr 😍

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...