Monday, May 23, 2016

Creacion by Siti Nurhaliza

Hi..

Bab2 fashion show ni memang syok tengok hehehh. Excited lebih ekeke and jadi antara yang terawal tengok koleksi baju terbaru. Kali ni is collaboration between Dato Siti Nurhaiza X Ariani.  Brand Ariani ni bukan calang2 lagi, memang dah big brand pun , 9 tahun dah dalam industri . Kagum. Salah satu jenama muslimah yang  besar and focus not only untuk high range, tapi medium range pun ada. Mampu milik untuk semua.

So yang ni brand Dato Siti Nurhaliza collab dengan Ariani maka terciptalah jenama Creacion by Siti Nurhaliza. Dulu Ariani collaborate dengan Dato Siti untuk koleksi tudung, now busana pulak. Baju, blouse and skirt yang harga mampu milik. Cantik2 weyh sesuai untuk yang bertudung atau yang tak bertudung. Boleh pair with jeans pun. 



Moon ni kalau tengok dalam blog ke tengok depan ke sama je muka dia. Lawa kan mak Han ni.

Sesat pulak gambar selfie ekekke bagi la can sikit. Yang bawah ni masa  fashion show. Tengok baju2 Creacion, lawa2 serious. yang penting material berkualiti. Sesuai untuk office wear or casual. Masa Dato Siti berucap, dia kata dah lama dah teringin nak ada jenama butik / baju sendiri cumanya busy sangat.  So tahun ni baru tercapai impian untuk ada jenama busana sendiri. Tapi 
Dato Siti dah ada jenama beauty line , pun best hehe. Congrats Dato Siti !!



Yang atas ni antara my fav. blouse dia lawa woih.  Simple, tak sarat . Senang nak mix and match. 









Yang bawah ni picture from catalog. 

Suka dress yang Dato Siti pakai tu. cantik.



Banyak lagi collection. Lawa2. Kalau korang nak tengok, boleh tengok kat page Creacion by Siti Nurhaliza.

Facebook : CreacionBySitiNurhaliza
Instagram : CreacionBySitiNurhaliza

Boleh shopping kat JAKEL MALL . Dibuka dari pukul 10.15 pagi ke 8.30 malam. 







6 comments :

  1. Perghh laa semua collection ni. Mek sokong ue namee, senang nak mix and match :) Nak gaya dgn skirt or jeans pn okei.

    ReplyDelete
  2. cantik2 semuanya, harga cemana ek?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...