Thursday, June 16, 2016

Tunggu Minggu Kedua Puasa

Hi

Lagi 3 weeks je dah nak raya. hehehehehe. Tapi kemain facebook and instagram penuh dengan koleksi2 baju for pre-prder.Tapi siapa order awal sangat tu selalunya akan dapat harga biasa. Kalau nak beli baju tapi nak murah , tunggu la 2nd week ke time tu mesti akan ada diskaun gila2 punya. heheheee 


Terkenang raya tahun lepas hehehhehe pun borong dari www.nile.com.my


See, skang website paling terlaris www.nile.com.my pun dah mula buat jualan letop sales up to 90% okay ! Sampai 90% off ! Jualan Raya Meletop 2016

Nampak ni sampai 90% . Bermula hari ni 16 June sampai 30 June 2016. Tapi to be fair, satu item boleh untuk satu account je tauu sebab ada orang jenis tamak. Dia nak bolot 20 terus untuk dia ekekkeke then kesian la orang lain tak dapat merasa. Prihatin betul www.nile.com.my hehehhe. Stock banyak tapi macam cepat juga licinnya hehe.


Ni antara barang yang sale letop letopss...
Product:  Casual 3-in-1 Women Bag <click link to buy
JLM2016 Sales price: RM33.30
Date: 16/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Lawanya kasut ni i wanttttt.

ProductLeisure Design Elegant High Heel <click link to buy
  JLM2016 Sales price: RM17.00
Date: 17/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 240 units only

Product: Cute Cartoon Triangle Baby Romper <click link to buy
  JLM2016 Sales price: RM9.90
Date: 21/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 180 units only




ProductMen Shoes <click link to buy
  JLM2016 Sales price: RM12.90
Date: 22/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 460 units only




ProductLatest Design OL Heels <click link to buy
  JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only




ProductStylish N Design Shoes <click link to buy
  JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 480 units only


ProductStripe Wallet <click link to buy
  JLM2016 Sales price: RM3.20
Date: 28/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only




Product:  Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag <click link to buy
  JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 30/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only




ProductTraveler Backpack <click link to buy
  JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

Best kan . Harga letop2 semua.


Tak cukup letops lagi. www.nile.com.my  nak bagi  FREE DELIVERY pulak skali tapi untuk semenanjung Malaysia saja with minimum pembelian RM48 dari 30 /5 /2016 sehingga 18/07/2016 . 

Banyak jubah, blouse2 cantik cuba tengok . 











10 comments :

  1. mcm biasa beli nile dapat banyak sale yeahhh

    ReplyDelete
  2. wahhh kita pun baru nk try shopping kat situ
    NILE pun ada buat contest ni... cuba tgk link ni
    http://www.vetovirago.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

    ReplyDelete
  3. Menduga betul. Tiba2 rasa lambatnya gaji. Dah rindu ni. Hihihi

    ReplyDelete
  4. Tudiaa sis namee. Baru ingat nak usya nile sebab berkenan kat back pack tu tetiba nak bukak tadi terus server down. Huhu.

    ReplyDelete
  5. Ya Allah, cutenya rompers tu. Kebetulan saya baru dapat baby. Excitednya nak beli. Harap-harap ada lagi. Heheh. http://diarimommymuhaimin.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...