Thursday, June 23, 2016

Wangi Macam Cookies !

Hi

Siapa tak suka wangi. Kalau boleh segala benda nak wangi. Perfume, sabun basuh baju pun pilih yang paling wangi, shampoo segala benda lah nak wangi2 je. Skang dah ada tisu plak wangi. Before this tisu wangi , tabur bedak sendiri kan hahaa. Skang tak payah, sebab dah ada KLEENEX VANILLA SCENTED TISSUE.



Haritu dijemput ke event pelancaran KLEENEX VANILLA SCENTED TISSUE . Ramai jugak blogger dijemput, kiranya kami antara yang terawal experience tissue baru KLEENEX VANILLA SCENTED TISSUE ni . hehehhh. Tahun lepas Kleenex lancarkan tissue dengan haruman Cherry Blossom then floral Rose scent. Sempena musim raya ni pulak Kleenex Vanilla Scented Tissue ni pulak. Masa dengan Kleenex nak launch tissue bau vanilla, terus teringat essence vanilla time nak buat cake and biscuits tu. hehehhh tapi limited edition okayss. 

Cantik2 je time raya ni nak guna Kleenex Vanilla Scented Tissue. Sebelum ni selalunya tissue xde bau atau yang ada bau pun just letak bedak jela cehh. So bila Kleenex keluarkan tissue yang ada wangian, i rasa bagus la sebab wangian kan boleh ubah mood seseorang. Dari stress boleh kurang stress lah. Cium tissue je untuk ambil happy mood. ekekke



Yang sebelah kiri tu Cherry Blossom and Rose Scent . Last year dah launch dah. 

Kalau kat rumah pun memang guna Kleenex sebab tissue dia tak cepat koyak. Lembut tapi tak cepat koyak. Lepas tu ada bau wangi pulak sekarang ni ..lagi la nak setia dengan Kleenex je. 


Seluruh bilik bau vanilla je . Bau cookies and cake. 


Memang sedap lah bau vanilla. Macam bau popcorn pun ada. Best kan tissue ada bau vanilla. 


Tapi tissue ni limited edition. sobs.  Jangan lupa try dapatkan okays  . I pulak jenis ada sinus so memang asyik nak guna tissue jela lap hidung. So far hidung takde la melecet ke apa sebab lap guna tisu Kleenex lembut je. 


Ni la muka2 blogger yang dapat bau Kleenex Vanilla Scented Tissue paling awal hehehh.

Cantik packaging dia.


Jangan lupa try tau sebab limited edition jee. hehe sayang la tak try KLEENEX VANILLA SCENTED TISSUE ni ! 







4 comments :

  1. Letak tisu ni tak payah pakai sembur sembur pun tak pe. Wangiii je

    ReplyDelete
  2. raya-raya ni pakai tisu kleenex wangila tangan orang tu..hehee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...