Tuesday, August 30, 2016

Marigold Yogurt !

Hi

Susah jadi i ni . Satu, sembelit susah nak buang air. Dua , kalau sembelit haruslah pening kepala sebab banyak toxic. Tiga ? eh banyaklah masalah kalau tak membuang air nih. hahaa. Since then i berjinak2 dengan yogurt drink tapi dalam banyak2 jenama yogurt drink kat pasaran , i paling suka Marigold Yogurt Drink sebab tak terlalu manis. Dibuat dari juice buah sebenar. 0% Fat Live & active cultures Made with real fruit juice With Calcium 0% Cholesterol .


Kalau minum sebotol habis, xkan rasa sakit tekak sebab rasa dia tak manis sangat. Yeehaa. Haritu Marigold jemput untuk join event Marigold Yogurt Drink kat Sunway Pyramid untuk kempen #MarigoldYogurtDrinkDance . Tahu2 je  peti ais i selalu penuh dengan Marigold yogurt drink, dapat bawak balik lagi 5 botol besar tuh hehe. 






Macam2 aktiviti haritu. Nampak tak gambar kat atas diorang tengah zumba ?? Haa sekarang Marigold tengah jalankan contest  #MarigoldYogurtDrinkDance . Syok pulak tengok diorang zumba haritu tapi i tak join pun sebab maluuu hahaa. Sebab nak tengok je, i jenis badan kayu kalau menari simple2 pun nampak pelik. hahaa


Comel gila budak dua orang tu. Confident betul. Budak2 ni menari comel je terkedek2.  I suka concept dia. 'Feel Good, Look Good' . Kiranya kalau perut dah selesa, of course kita rasa confident. Takde la muka ketat je kan stress. By the way tahu tak minuman yogurt drink boleh bantu mencerna dan perut akan lebih kempis. Tak caya, try lah !

Nak join  #MarigoldYogurtDrinkDance tak ?  Hadiah best ok ! Pemenang akan dipilih setiap minggu tau. Hadiah RM1000 Zalora shopping voucher !

Simple je...

Hanya perlu 

1) Follow simple step dalam video ni
2) Record video korang, UPLOAD VIDEO kat facebook korang with HASHTAG #MarigoldYogurtDrinkDance
3) Paste link video korang kat ruangan komen di facebook page Marigold 

Tu je. Simple kan. 

Tengok tutorial kat bawah ni. simple je steps nya !

              






Nak perut kempis ? Minum Marigold yogurt drink.

Nak menang RM1000 Zalora shopping voucher ? Join #MarigoldYogurtDrinkDance .


Okayh ?!

Cepat pergi submit video kat sini..

MARIGOLDYogurt.MY




4 comments :

  1. marigold yogurt ni siyes memang sedap... kadang tak sedar dah habis berbotol-botol..hahaaa

    ReplyDelete
  2. aa kan. mek pun perasan yg marigold ni minum tak perit tekak. boleh indent balik lerr bagi penuh peti :)

    ReplyDelete
  3. terus rasa nk g beli bila baca entri ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...