Thursday, September 8, 2016

Iphone 6s Harga RM9.90 !

Hi

Seriously weyh, since ada babies ni i jarang pergi shopping mall lebih 2 jam. Yela, babies mana tahan nak jalan lama2 sangat nanti bila dah sampai nap time mula la tantrum baring atas lantai.Bulan ni memang takde pergi mall langsung tapi Isham selalu pelik sebab selalu mesti ada je barang baru dalam rumah ni hahaaa. "eh bila awak beli baju ni ?!" . "eh bila budak2 ni ada mainan baru ni?!"  hihiih. Thank God, sekarang ni semua benda dah dijual online. 


Tapi 'online' pun kadang very limited untuk mother macam i ni.....


Mother yang macam i ni macam mana ? hahaa...macam gambar di bawah.






Manja sangat. Pantang i duduk ke baring semua datang menyerang himpit2. Sebab tu i mention tadi, even if 'online shopping' pun jadi limited kalau camni. Tapi nasib baik ada Shopee since Shopee ada apps yang kita boleh shopping melalui mobile phone. Lepas tu apps dia laju, xde sangkut2 ni. So xyah nak duduk depan laptop . I jarang buka laptop, selalu online thru  mobile je. Sebelah tangah usap and peluk2 anak, sebelah tangan lagi scroll2 barang nak beli hihiii. 


I suka beli kat Shopee sebab dia susun barang dia cantik2 ikut category. Then semua benda ada, item yang tengah trend hot semua ada. Barang rumah ke, barang makeup ke, mainan anak ke , shampoo yang i selalu beli kat salon pun ada kat Shopee ni. Original ok. I asyik mention Shopee je kan. hahaaa sebab memang rajin tengok barang kat apps Shopee ni. 





Lagi satu best, selalu macam2 deal kat Shopee


Esok ada Shopee 9.9 Mobile Shopping Day on 9/9/2016 ni sempena meraikan mobile shopping. Kira Shopee ni faham la situasi orang atau mak mak macam i ni yang mustahil boleh buka laptop untuk shopping. Maka tersedialah , 'mobile apps' Shopee yang memudahkan urusan pembelian ! 






Klik sini untuk tengok apa yang ada masa Shopee 9.9 Mobile Shopping Day!

Dalam Shopee 9.9 ni kan, yang paling awesome ialah ni. Kalau ada peluang untuk beli iPhone 6s dengan harga dari RM9.90 korang nak tak?


Shopee's Mobile Auction. Ni yang paling best! Korang ada peluang untuk beli iPhone 6s dari RM9.90 je! Dahsyat kan? Manalah ada platform lain yang mampu buat macam ni kan. Selain tu ada juga Samsung S7 Edge dan Huawei P9 weiiiiii. Ada pulak barang gadget lain yang korang boleh beli start dari 99 sen! Korang memang kenalah joinlah auction ni. Kalau tak, rugi je. Nak tau macam mana nak join? Jangan lupa follow FB Shopee tau.


Samsung Galaxy S7 Edge pun ada dijual harga RM9.90 ? Nak ke taknak ??


Shopee's 99 Top Picks. Ni adalah untuk featured items yang dipilih oleh Shopee dari Shopee shop yang paling hot. Dalam list ni juga korang boleh unlock beberapa item dan beli dengan harga RM9.90 je! Tapi kenalah ikut syarat yang terdapat. So korang kena stay tuned kat page Facebook and Instagram Shopee la kalau nak tahu barang mana satu bakal dijual dengan harga RM9.90 tak pun tengoklah gambar kat atas. Ni memang kempen #ShopKawKaw ni. Boleh beli Samsung Galaxy S7 Edge dengan harga RM9.90 kalau dapat 9,999 Likes kat Facebook. Memang best!

Sekarang dah ada macam2 activity pun kat Shopee sempena kempen Shopee 9.9 Mobile Shopping Day . 


Instagram contest! Siapa nak menang iPad Mini 2 ?? Dapat free, sape taknak. Hanya perlu snap , tag and tulis caption saja. Snap gambar online shop kat Shopee yang korang paling rasa wacky sekali then tulis caption gambar 'apa pendapat korang tentang mobile shopping ...?' . Pergi cari shop yang jual item yang silly and pelik2 then tulis caption and tag @shopee_my with hashtag #ShopKawKaw #ShopeeMY99 #MobileShoppingDay! Korang kena cepat sebab contest ni ends 9 September 2016, 11.59pm.



Pre 9.9 Deals of the day! Deal ni actually dah mula 25 August dah . Setiap hari akan ada barang2baru yang dipilih oleh Shopee untuk jadi deal of the day. Harga barang akan ada diskaun yang banyak tapi hari2 la korang kena tengok page 'DEAL OF THE DAY' tu sebab setiap hari barang lain2 so kena cepat rebut !



Shopee Timed Sales. Yang ni happening on 9/92016  akan ada unbeatable deals. Hot items dijual dengan harga murah. Item akan dilancarkan setiap 2 jam. Tak boleh la launch sekaligus nanti cepat sangat licin nya . hahaa stay tuned. Setiap 2 jam akan ada item2 yang best dari 9 category termasuk lah beauty, fashion, gadget , dan macam2 lagi lahhh. Korang memang kena stay tune lah kalau tak rugi jeee.





Ni lah some of the items yang akan ada masa Timed Sale Shopee ni yang akan start 12am 9 September. 


9 Days of Giveaway. 9 hari berturut2 akan ada giveaway . Ni memang #WinKawKaw ni semua hadiah pun best punya worth up RM5000 . Hanya perlu share berita 9 Days Giveaway ni then tag 3 orang kawan korang . Tu je, siapa yang nampak paling bersemangat sekali la akan menang hehehhehe. Hari ni last day untuk korang join 9 Days of Giveaway ni kay. Cepat! Nak menang tak Xiaomi Yi action camera tak?

Macam2 boleh menang. Dah tu contest senang pulak tu hewheww.

Shopee 9.9 Specials. 4,000 product dari Shopee akan dipilih dan dijual dengan harga great deal under RM9.90 , RM29, RM49 & RM99 . So semua orang boleh enjoy shopping dengan harga best dan diskaun ! 



Kan dah cakap tadi, Shopee ni suka buat activity macam2 nih. I selalu terbeli make up banyak2 during kempen diorang ni tapi bila nak checkout tu tetiba rasa macam murah pulak. hahaa. Maybe sebab diskaun banyak, so macam tak terasa sangat . 

Cepat download apps Shopee ni. Cari je kat playstore atau pengguna mac cari kat App store. Search Shopee then download. Free je download Shopee ni.



Lagi satu best jengg jengg. I nak bagi 50 unit limited edition Shopee tote bag! So korang boleh dapatkannya untuk RM 9.90 je. Senang je nak dapat:  

Download the Shopee app
Search .......ShopeeTreats
Cari  Namee's 9.9 Giveaway
Add the item to cart
Masukkan code NAMEE99 at the check out page
Isi details diri dan alamat semua and proceed next.
Done!

Tu je ! Pastu tunggu Shopee hantar beg limited edition tu ok ! Cantik tau beg tu. Namee pun nak lah!

Toodles ! Eh jangan lupa Shopee 9.9 Mobile Shopping Day !







6 comments :

  1. wahhhh RM9.90 laaaaa. seronokkkk! tak pernah install lagi, nanti nak check la. hehe

    ReplyDelete
  2. Alamak, terlewat...
    Memang best order kat shopee. BArang cepat sampai, urusan jual beli pun mudah.. ^_^

    ReplyDelete
  3. hahaha.. gigih i cari mana u kat pic 1st. siap scroll balik tengok. napa promote Shoppe pun lawa awak ni?

    ReplyDelete
  4. untung sape dpt beli dgn arge tu :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...