Friday, September 2, 2016

Me Time with NIVEA Skin Delight

Hi

Tone and texture kulit is in my top priority list of concerns . Because for me , confident is when kita selesa dengan kulit kita. But then, as a mother of 2 hidup i memang sangat busy with kids and my skincare business. Busy2 macam mana pun sebagai perempuan, tetap perlu jaga kecantikan. Mesti lah nak nampak cantik dan wangi ! Hari2 mesti kena ada 'me time' untuk manjakan diri. Jangan busy sangat sampai abaikan diri sendiri.


My 'me time' setiap hari is sebelum tidur. Sebelum tidur selalunya i akan mainkan music favourite aku dan enjoy semasa I manjakan sendiri dengan NIVEA Skin Delight Oil in Body Milk. terutama Glowing Rose. Suka sangat wangian rose tu. Lagi, NIVEA Skin Delight ni mudah meresap dalam kulit. I suka lotion yang bila apply terus resap dalam kulit, rasa selesa dan tak berminyak !










NIVEA Skin Body Delight datang dalam dua wangian... Iaitu feminine rose fragrance & relaxing lavender fragrance. 

Kulit akan soft and smooth je selepas apply. Sukalah feeling tu semasa relax kat sofa rumah yang selesa tu. Plus, bau kewangian tu boleh tahan sepanjang masa. Pernah dengar tak yang bau2 wangi boleh stabilkan dan tenangkan mood seseorang? NIVEA Skin Delight – Relaxing lavendar bole! I rasa tenang dan tidur dengan lena selepas hectic schedule yang I ada tiap-tiap hari. Lavendar scent yang soothing bukan saja menenang stress I, ia juga boleh relaxkan badan muscle I dengan workload ya banyak sebagai mama and business women pada masa yang sama.

  • NIVEA Skin Delight mengandung oil dalam body milk ini menyenangkan I semasa apply. Tengok! Texture lotion really  soft, halus dan senang jek semasa apply kat kulit. I terus boleh feel kulit I rasa lembut , nampak glowy dan tak melekit pun.





  • Ingat tau! Busy macam mana pun seorang wanita, mesti kena ada 'me time' untuk manjakan diri. Tak semestinya kena pergi spa untuk manjakan diri . Dengan NIVEA Skin Delight, saya 
    boleh sentiasa manjakan I sendiri bila-bila masa. Akan rasa happy and confident bila kulit lembut dan wangi sepanjang hari . 


    Korang boleh try NIVEA Skin Delight. 


    NIVEA Skin Delight ini sudah boleh dapat kat mana – mana supermarket, hypermarket atau farmasi. Lagi pun price is really reasonable.

     Introductory price now: RM11.90 (250ml - Normal price RM16.50) & RM 17.50 (400ml - Normal Price RM21.90) 


    Lawatlah http://www.facebook.com/mynivea untuk maklumat terbarunya. =) #NIVEASkinDelight #OilinBodyMilk






7 comments :

  1. hi kak namee. sngt suka blog akak! nice entry :)

    ReplyDelete
  2. Reen beli lotion, 2 3 tahun tak habis-habis. Pastu masuk tong sampah.. Jenis manusia kurang rajin sapu lotion. Hohohoho ;p

    ReplyDelete
  3. Lepas bace entry ue baru mek prasan, mek dh tk de me time tu. So, idea ue mmg classss 😊 Mek nk cuba lah!

    ReplyDelete
  4. Nivea punya lotion memang best lah, as for me hehe tip top

    ReplyDelete
  5. Nivea lotion ni mg best sbb x melekit tu yg best

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...