Monday, October 31, 2016

Pemaju Yang Paling Best!

Hi

I bet ramai dah mula berjinak2 untuk membeli property. Kalau sesiapa yang rajin survey property samada rumah, atau bangunan mesti akan familiar nama2 developer. Macam i sendiri jenis suka survey walaupun bukan semua dibeli hehhhh. Macam nak shopping baju, of course akan pusing satu shopping mall dulu baru buat keputusan untuk beli yang mana kan ! Lagi2 membeli asset yang bernilai besar, tak boleh terburu2. 

Banyak aspek yang perlu dititikberatkan dalam membeli rumah especially. Kawasan mesti nak ada banyak kemudahan macam rumah kedai, supermarket, hospital , klinik sekolah , etc so that nanti senang. Tak payah nak risau perlu travel jauh untuk dapatkan keperluan ! Aspek2 ni lah yang pentingnya dan developer pecah kepala untuk rancang dan susun betul2. 

Bagi menghargai usaha developer, maka wujud lah iProperty.com People's Choice Award ! Seteleh developer berhempas pulas untuk membuat projek yang lengkap segalanya untuk kita consumer, masa ni lah kita nak hargai usaha developer2 sekalian dalam iProperty.com People's Choice Award . All you need to do is to vote ! Vote untuk developer pilihan hati korang. 




iProperty.com People's Choice Award dah bermula since 2 tahun yang lepas. Pemenang tahun ni akan diumumkan dalam majlis di KL Hilton on 5th December 2016 .

Ada 13 category semuanya untuk direbut oleh developer2 semuaa . Wahhh ingat celebrity je ada award, now bidang property pun ada okays. iProperty.com People's Choice Award menjanjikan salah satu anugerah industri hartanah paling diiktiraf dan boleh dipercayai di negara ini - memberi pengiktirafan kepada pemaju dan meraikan tahap tertinggi kecemerlangan, kualiti projek, inovasi dan banyak lagi, dipilih oleh panel hakim dan pengguna ( kita lah tuuu ).

1) Developer of The Year
2) Best Emerging Developer
3) Best International Developer
4) Best Township Development
5) Best Mixed Development
6) Best Waterfront Development
7) Best Residential Landed Development
8) Best Residential High-Rise Development
9) Best Luxury High-Rise Development
10) Best Northern Development
11) Best Southern Development
12) Best Green Development
13) Best Value Development


Step 1 - Go to www.iproperty.com.my/awards


Step 2 - Go to Vote Now tab






Step 3 - Login with either your FB / iProperty account 





Step 4 – Start voting! Bermula October 12 – November 11th, 11.59pm 2016.
Ada 13 category semuanya so boleh vote untuk setiap category ! 

Award ni penting untuk beri pengikitirafan untuk industri pemaju. 

So mari lah vote sebelum tarikh voting ditutup ! Untuk pengundi macam kita pun berpeluang untuk menang hadiah . Antara hadiah untuk dimenangi is  2 Day 1 Night Stay at KLHilton, Sharp 32’ TV, 10 ( 5 x 5L of Dulux Pentalite Paint cans),  11’ Macbook Air, Khind Noodle Cooker, Khind Jug Kettle,  Khind Bread Toaster and more!



Korang as voters akan berpeluang menang hadiah2 ni...nak ke taknakk..



Senang je nak vote kan !


Cepat vote !







3 comments :

  1. saya pun rajin gak cari property kat iproperty.com ni tapi tak beli pun

    ReplyDelete
  2. Wow..developer pun da ad awards sekarang ekk.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...