Friday, March 17, 2017

Buang Lemak dan Bentukkan Badan

Hi

Ugh. Dulu selalu dengar perempuan mengeluh sbb susah turun berat badan and still got fat here n there lepas bersalin. I ingat i selamanya kurus keding tapi na'ah la jyeahh angkuh. Sakit jiwa jugak nak dapat berat masa zaman before bersalin . Dulu 45kg , now 49kg..nak turun 4kg je pun susah tapi memang now suka makan pun hehhh. Main factor is bcz metabolic rate dah decline. Jadi segala lemak yang korang telan tu, dapat kad ic merah maustatin . 


Ni ah pemilik kad merah maustatin. 


Jadiii dengan itu, marilah cuba teknologi 2nd generation of Cryo-Lipolysis pulak. Sebab Cryo-Lipolysis ni bakar lemak and bentukkan badan skali ! Contoh, kalau pinggang korang jenis xde curvy, boleh la cuba ni ! Bagi curve body sekali okay. Pernah dengar tak Cryo-Lipolysis ? It is a combination of Zimmer Z Lipo and Z Wave. 


I buat treatment Cryo-Lipolysis kat The Life Clinic , Lot 6-2A , Jalan Batai , Damansara Heights , 50490 KL .

Benda pertama yang orang tanya...sakit tak Namee ? tak pun, treatment ni sesuai untuk orang yang jenis manja mengada2 nak lawa tapi xnak sakit eh macam2.  Boleh cuba treatment Cryo-Lipolysis ni since tak sakit dan tak menggunakan heat pun. Rasa macam kena cubit sikit je. 



Ini lah machine nya. 

Device Cryo-Lipolysis . Device suction cup ni la yang akan sedut lemak kita nanti . hewheww






tutup sikit nampak perut hehh. Ok cam i takde fat sangat cuma i request untuk curve kan lagi kat waist. Soalan kedua  yang paling orang suka tanya ...kesan seawal berapa lama ? Rata2 akan nampak beza ketara dalam masa 3-4 bulan. But ada je yang dalam 3 weeks nampak dah. Macam i pun result cepat, saja buang tebiat tengok cermin, nampak waist lagi kecik. hihi


Ni masa proses pasang device suction cup.


Tapi suction device tu bukan letak direct kat skin. Akan alas dengan one layer gel sejuk . Jangan risau rosak kulit ke apa okay. No worries . Mula2 sedut tu rasa la macam kena cubit sikit tapi lama2 dah tak rasa apa dah. Tapi tak sakit pun hewhewww. Ni treatment sesuai untuk gadis manja takut sakit. 


Lepas Cryo-Lipolysis , proceed dengan Z WavePro Treatment ! Proses ni untuk pecahkan fats pulak. 

Ni dia..mesin untuk pecah2 kan lemak. Mesin ni akan diletak kat area proses Cryo-Lipolysis tadi tu. Z WavePro Treatment ni actually proses impak pada tisu2 collagen, dan the skin connective tissue and melancarkan perjalanan darah. Proses ni akan menggalakkan pembentukan collagen , nanti akan rasa skin yang lembik2 tu extra firm. Ramai je yang kurus pun tapi ada lembik2 sikit tu kan boleh try. 

Z WavePro Treatment ni focus on ...
- perbaiki texture skin
- improve skin firmness
- menggalakkan pembentukan collagen
- improve skin elasticity

Kalau nak try buat, try dua dua Cryo-Lipolysis and Z WavePro Treatment sekali sebab kesan lebih mendadak. Boleh cuba once a week. Haritu i buat sekali kat pinggang, kurang 1 inche dah. Jadi pinggang lebih curvy. 

Yang i paling suka pasal Cryo-Lipolysis and  Z WavePro Treatment ni sebab dia cold therapy. Tak suka heat therapy. Cold therapy ni sangat famous now !


The Life Clinic , Lot 6-2A , Jalan Batai , Damansara Heights , 50490 KL .


Toodles :)










4 comments :

  1. Namee ni.. Dah kurus pun nak kurus lagi.. Jeles tau.. Hrp2 sgt dpt slim melim mcm namee lepas deliver nanti.. Hehe

    ReplyDelete
  2. bestnyaaa.kita baru kahwin pun berat dh naik T.T amende tah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 70% berat badan dipengaruhi dri pemakanan seharian.. sbb tu orng baru kawin slalu berat naik..hapy leh makn same2, mkn pun bnyak..

      Delete
  3. ekeke...menarik ni ..tapi takuit ...ahhahaha dan lagi satu sayang duit jugak :P :P betul juga orang cakap nak cantik perlukan pengorbanan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...