Friday, April 14, 2017

Sedap Sangat !

Hi

Pernah tengok iklan Ayam Goreng McD tak yang bunyi kriukk kriuk crunch crunch tuu? Pastu tertelan air liur gulp gulp? Setiap kali. Yes sangat annoying bila teringin tapi takde depan mata oi. Cinta tak kesampaian. Selagi ada kemahuan disitu ada jalan. Jadi I pun start enjin kereta nak menjalankan kemahuan I di McD terdekat hahaa. Sebab teringin. Menggoda betul. 1 minute drive dari rumah je dah sampai McD nya pun, yadaaa yadddaa cawangan McD ada kat mana2 je pun. 


Jyeahh sexayyy, finally kami berjodoh. Pernah cuba Ayam Goreng McD yang versi dulu tak? Kalau dulu rangup, sekarang pun Ayam Goreng McD lagi extra rangup crunch crunch for both regular and spicy. Kali ni I order Ayam Goreng McD spicy dua ketul sebab I suka spicy punya. 


Em 3rd time repeat. Haritu I pergi McDonald’s sampai KL pun habis sold out. Memang menggila betul ayam goreng McDonald’s ni. Cari Seremban habis, then I pergi KL pun habis. Apakah ini. Susah betul ayam goreng sexy sangat ni. Semua orang berebut. Selalu orang nak makan something yang senang and not too heavy... boleh try Ayam Goreng McD. 



See la the crunchy. Ini baru luar, dalam belum tengok lagi tuu. Hati budi yang penting. tetiba haha. 



Ini hati budi Ayam Goreng McD is very juicy. Saja je zoom nak bagi korang leleh. Makan panas2. Sekarang ni kalau masuk McDonald’s, memang nampak atas meja rata2 order Ayam Goreng McD je. Fenomena betul. Dah la luaran handsome, dalaman pun handsome. Memang terpengaruh sangat tengok iklan Ayam Goreng McD . 




Kalau lunch time memang penuh la dengan pekerja office and budak2 sekolah. Semua nak makan benda yang mudah .








Eh mesti lah nak selfie dengan jodoh. beheee. 





Cuba lah! Sedappp, panasss panass , rangupp rangupp , dihidang segar segar lagi!

Ayam Goreng McD, rasa pedas yang bukan macam biasa!


Jom!




SHARE:

10 comments

  1. serius lapaq terus perot tengok namee :D
    nameee. lipstik awak warna apa erk? sweet je tengok :)

    ReplyDelete
  2. Bila tengok iklan tu ngences juga...hehehe...tak boleh jadi ni..kena cuba nampaknya..

    ReplyDelete
  3. Memang sedap ayam goreng mcd tapi saya tak tahan pedas T_T

    ReplyDelete
  4. i ada jgk pergi sampai dua kali sbb sold out tp at last dapat jugak!hee

    ReplyDelete
  5. hai namee. lamanya tak datang komen. baru nak aktif semula dalam blogging. btw ayam tu setiap kali appear dalam tv kompem meleleh air liur

    ReplyDelete
  6. Nampak ayam.. Tpi nampak jugak mekap namee luar biasa kali ni.. Hehe

    ReplyDelete
  7. Melelehhh.... kena try ni cepat2. x pernah try lagi..huhu

    ReplyDelete
  8. Sedapnyeee.. Last makan ayam goreng time 2015 kott.. Pedas crunchy..

    ReplyDelete
  9. Sedapnya.Memang terliur selalu tengok iklan ayam goreng McD ni, Tapi selalu bila pergi branch mcD nak beli je, habis sudaa..Sob2..Belum berjodoh lagi agaknya nak makan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Namee Roslan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig