Saturday, June 10, 2017

3 Minit Natural Makeup ( Video Tutorial )


Hi

Yes i know. Sesape yang jenis tak berapa pandai makeup basic pun, keliru kan mihmih . Dulu masa mula2 i nak try apply foundation pun tak reti hahaa memang tak reti la nak beli apa benda. Sejenis nak makeup basic je, xyah banyak layer lapis then nak cepat . Kalau nak pakai foundation pun sebab nak protect skin untuk basic kan . Taknak shading semua, nak rupa sendiri tapi nak seri sikit. 

Yang paling penting nak cepat. hewhew. Actually Luminous dah launch makeup kit lama dah. Buat limited edition tapi pastu makin ramai plak yang request and suka.Since then Luminous develop lagi and improve dia punya kualiti and tambah eyeshadow. Eyeshadow pun jenuh i fikir nak pick what color sebab nak warna natural. Finally !

Taddaa ! Pasni suami boyfren takyah nak bising ok wanita nak bersiap. " Awak lama lagi keee omaigod ?  "









Flawless Treatment Foundation
Oh ni best ! SPF50 then now ada 3 pilihan warna ! Lupa nk snap masa apply. But i show in a video . hewheww. Coverage best ! Tak tepung.



Ikut code ni yaa. I guna medium ! Medium for fair skin and yellow. Yang fair tu tahap fair zizie izzete and fair kulit mat saleh. Sawo matang boleh pick brown. All code akan ikut warna skin kita. so no worries tepung komak !






Master Ink Eyeliner

Eyeliner ni tak comot. Takde mata2 panda comot bila peluh ke apa. Memang takde. Sesuai untuk sape2 yang memang tak reti makeup sebab hujung dia tirus. Easy to apply.  Nak wuduk cuci air saja ! I jenis tak reti apply eyeliner , tapi guna ni senang la. Sape2 tak suka makeup tebal ,apply eyeliner satu line je. Tak obvious !





Perfect Lash Mascara
 Takkan comot dan panda ! Kalau mata peluh pun tak cair. This is fibre mascara. 





 Creamy Eyeshadow
See .Natural . Suit all skin tone ! 




 Lip & Cheek Stain 
Haa ni memang best seller ! Sebab natural. Tahan lama.  I kalau keluar rumah biasa2 i apply ni. Kalau rajin eyeliner. Tu je. Sebab apply ni je nampak ok dah.


Nak Uqasha Senrose, apply kat hidung sikit. kekekke . Tak oily. 






Lip Matte 
I pakai code excited !


Boleh pilih warnaaa.


Lip Balm
Lip balm saja bagiii!!






Makeup Bag
High quality makeup bag!! 



Taddaa ! 




Em suami i memang x suka langsung i makeup la. Sebab masa kenal muka kosong je . Nak natural la kot gamaknya. Masalahnya pale la.  Tapi makeup camni appprove la ok la nasib baik kalau tak takkan la nak g event atau outing ke pale. Tapi baju bergaya2. Tak sesuai. 




Dalam set akan dapat semua ni jimat lah kalau amik set ni. 

NATURAL MAKEUP 3 MINIT JE!! SENANG NYA! 
SET MAKEUP 7 in 1 ... Yayy. Sesuai suka natural look dan kurang masa.

Now Luminous ada 3 Minute Makeup Challenge Kit. 
Dalam makeup bag dapat:
- Flawless treatment foundation cushion Spf50 (3 code warna)
- Master Ink eyeliner - Perfect Lash mascara
- Lip n cheek stain ( pemerah pipi dan bibir)
- creamy eyeshadow ( natural color )
- Lipstick matte ( boleh pilih warna dari 6 pilihan warna)
- lip balm - makeup bag

RM135 saja . Kalau beli satu2 harga asal Rm265 tauu tapi now Rm135 saja. (Postage SM RM7, SS RM10 )


WhatsApp to order 

AINA   016 250 9143







VIDEO MAKEUP WITH LUMINOUS 3 MINUTE NATURAL MAKEUP KIT

SHARE:

No comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Namee Roslan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig