Pages

Tuesday, October 10, 2017

Gaya Namee Makeup !

Hi 

Nak tukar packaging baru , so yang tinggal nak habiskan . Jimat RM10 ! Sape nak lekass ! Semua item best then now dah pressed eyeshadow , macam eyeshadow biasa kat Sephora tu !





SEBELUM dan SELEPAS Makeup




Yippie, masa i launch makeup set by Luminous tu memang i sendiri suka sebab kalau makeup i ada few basic items la. I jenis tak makeup tebal then salah satu sebabnya sebab nak cepat. I makeup paling lama pun dalam 10 minit itu pun sebab blow rambut sekali. Kalau rambut dah kering , makeup 3 minit je. Sejak tu la i dapat idea untuk buat makeup set pantas ni.

Dulu masa zaman tak reti makeup, i tak tahu kenapa manusia yang makeup ni nampak cantik. Makeup ni apa benda sebenarnya, pakai foundation saja ke ?

Pernah i cuba nak makeup n pakai foundation je pastu nampak pale gila. Then setelah eksperimen sikit sikit demi sikit, then perasan ohhhh we need more colors dalam kadar sederhana  !! 

Luminous makeup set dah terjual banyak, then i tengah nak tukar packaging. Tinggal puluh2 set lagi. So next batch akan new packaging dah since eyeshadow pun tukar pressed eyeshadow dah.







Flawless Treatment Foundation




Ikut code ni yaa. I guna medium ! Medium for fair skin and yellow. Yang fair tu tahap fair zizie izzete and fair kulit mat saleh. Sawo matang boleh pick brown. All code akan ikut warna skin kita. so no worries tepung komak !






 Perfect Lash Mascara


 Takkan comot dan panda ! Kalau mata peluh pun tak cair. This is fibre mascara. 







 Lip & Cheek Stain 






Lip Matte ( 3 warna tinggal )



Joy




Satisfied



Excited







Pressed Eyeshadow
 Now dah tukar to pressed eyeshadow sebab eyeshadow ni lagi best !






 Lip Balm
Lip balm saja bagiii!!







 Makeup Bag


Tinggal puluh2 unit lagi. Nak habiskan sebab nak launch yang baru punya packaging dah ! Set ni xde eyeliner sbb ramai x suka eyeliner. Rasa pakai mascara dah berseri !


Dalam set akan dapat semua ni jimat lah kalau amik set ni. 

NATURAL MAKEUP 3 MINIT JE!! SENANG NYA! 
SET MAKEUP 7 in 1 ... Yayy. Sesuai suka natural look dan kurang masa.

Now Luminous ada 3 Minute Makeup Challenge Kit. 
Dalam makeup bag dapat:
- Flawless treatment foundation cushion Spf50 (3 code warna)
 - Perfect Lash mascara
- Lip n cheek stain ( pemerah pipi dan bibir)
- creamy eyeshadow ( natural color )
- Lipstick matte ( boleh pilih warna dari 3 pilihan warna)
- lip balm 
- makeup bag



RM125 je !! Pasni set baru dah ! Jimat RM10 !





WhatsApp to order 


AINA   016 250 9143







7 comments:

  1. Menarik..fullset terbaik untuk newbie juga nikan..

    ReplyDelete
  2. Cantik nya kak Namee make up 😍😍😍
    Lip matte punya color pun cantik je

    ReplyDelete
  3. kalau dah cantik pakai apa pun cantik....i like...
    https://leenazi9783.blogspot.my/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...