Pages

Thursday, November 16, 2017

Marigold Peel Fresh with Lisa Surihani

Hi..

Tahu tak sebaik baiknya kita perlu makan at least 2 servings of fruit setiap hari. I sendiri ada mesin juicer. Masa mula2 beli juicer memang semangat la hari2 gigih nak potong buah and sayur untuk buat juice. Tapi lama2 momentum drop since daily routine yang busy sangat where got extra time untuk kupas satu2 kalau ada maid okay lah haihh. Paling2 pun 2 kali seminggu i buat untuk minum. Tapi kalau ikut dietitian sebaiknya 2 servings setiap hari. Gigih ke nak buat juice hari2, paling liat nak potong lah hahaaa mereput. Nasib lah ada jual juice jenis Marigold Peel Fresh .

Plus Marigold Peel Fresh kan Malaysia's no 1 pasteurized fruit juice brand and datang dalam 9 flavours : orange ,apple ,tropical mango, guava, pink guava, mixed carrot fruits , mixed apple aloe vera, mixed white grape aloe vera , and mixed blackcurrant cranberry . Ramai yang tak tahu Marigold Peel Fresh ada 'no sugar added range with 6 flavours, boleh pilih nak perasa mana : orange, apple, mixed powerberries, mixed powerveggies and fruit, mangosteen and mixed Kale & Veggie.


Untuk kedua- dua jenis Marigold Peel Fresh sama ada yang contain sugar atau no sugar added both fortified with vitamin A, C , E and anti-oxidants ! Haritu i berpeluang join Marigold Peel Fresh roadshow , dalam usaha untuk educate rakyat Malaysia bahawasanya penting untuk consume fruits for healthy lifestyle. Gitu. 




Bagus jugak join roadshow camni, boleh tahu new info. Pastu roadshow pulak jenis banyak games camni, lagi lah casual je. Tengah2 main2 game tiba2 dah terdapat ilmu bernas sekali. hehehh. 





Tahukah anda ! Ramai ingat all ready juices banyak gula tapi actually for Marigold Peel Fresh ada yang "no added sugar" range. Marigold Peel Fresh juga baru launch variant ni – Mixed Kale and Veggie dan juga under no sugar added range! I minum yang no added sugar punya. Then perlu keep dalam peti sejuk since tarikh luput dia pendek je sebab fresh dari buah kan.




Penampilan khas Lisa Surihani duta for Marigold Peel Fresh. 







Sedikit sharing session with Lisa Surihani and 2 blogger mommies. Macam mana busy day pun tetap boleh consume healthy juice since Marigold Peel Fresh dah memudahkan golongan busy mommies cam kita kita ni.  Bukan mommies je but for all of us la.


I paling suka Marigold Peel Fresh orange ! Memang rasa dari buah oren bezanya i takyah susah2 kupas and masuk dalam juicer and pastu gigih nak cuci juicer hihi. Bagus ada produk macam Marigold Peel Fresh sebab dalam seminggu 7 hari , i mampu nak buat juice sendiri 2 hari je max a week, so hari yang selebihnya i minum Marigold Peel Fresh je. Masih boleh dapat vitamin A, C , E and anti-oxidants jugak. Budak pun boleh minum. 

Ni antara gambar during the event haritu. 








Lisa Surihani with Marigold team and bloggers. 

Jangan lupa take 2 servings of fruit and 3 servings of vegetables a day okays. Boleh mula minum Marigold Peel Fresh setiap hari jugak !


Toodles. 










4 comments:

  1. Kte sgt suka minum especially perisa orange. Tp slalu gk rsu klu ada kndungn gula yg tggi ni. Bila ada no added sugar mmg bagus la

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo lumi.jpg