Pages

Monday, January 8, 2018

Ini Saja Yang Tinggal

Hi..


Kelam kabutnya tahun 2018  sebab stok baru masuk since Lumi nak tukar packaging semua. Pastu anak tukar sekolah lagi. Pastu staff baru masuk happy nya dapat staff yang  alhamdulillah hewheww. Betul la orang kata nak develop we need a team. Team yang sama2 nak bangun .   Pastu tengah nak kosongkan umah kira nak sell all benda nanti nak pindah i nak bawa body je boleh ? kahkahhh. Baju pun kalau boleh nak baru semuaa Zalora kan adaaa haha.  Nak bagitau ni saja yang tinggal. Kita dalam proses renew all Luminous packaging. Jadi stok yang ada tinggal ni saja. Nak licin terus rak...then susun stok baru hewheww. 








ni saja pastu baru . 


Last deal la pastu semua baruu and buka agent and stokis dah. Sistem HQ sangat lambat seriously sebab guna order by wassap. Lembap sangat sebab order masuk2 tapi jari ada 2 saja type. So pasni kita akan spread produk to agent and stokis. Yang dah tanya and berminat tu nanti akak reply semua ok. Mekasih.

So sape nak yang kotak lama ni boleh amik terus. Bukan produk lama ! Produk tahun 2017 tapi sebab kotak dan botol tu kita nak wajah baru so habiskan je. 




SKINCARE 






MAKEUP KIT


Makeup kit sebenarnya lama dah habis tapi kita restock. So yang last restock  ada few balance lagi. Sape nak cepat. Pastu kemudian pulak ada set lain lagi best nak keluar pallete eyeshadow. 


WhatsApp 016 250 9143 Kiela


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo lumi.jpg